Gmotion 95: Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης

Gmotion 95: Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης
Tο νέο gMotion 95 ταξίδεψε παντού στην Ελλάδα, αλλά και στο Μπαχρέιν όπου ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Formula 1, για να σας μεταφέρει όλο το συναρπαστικό παλμό της αυτοκίνησης μέσα από 140 σελίδες.

Με ένα από τα μεγαλύτερα ταξίδια της ηλεκτροκίνησης και τον πληρέστερο οδηγό για το πρωτάθλημα της F1 το 2023, ήρθε το τεύχος 95 του gmotion. Μόνο δωρεάν και σε κάθε οθόνη, διαβάζεται εύκολα αλλά όχι γρήγορα. Οι 140 σελίδες του θα σας συνοδεύσουν με πλήρεις δοκιμές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ και αγωνιστικά δρώμενα ολόκληρο το μήνα.

Το gmotion 95 υποδέχεται το εκρηκτικό Audi RS e-tron GT

Τι κάνεις με ένα από τα κορυφαία GT ηλεκτρικά αυτοκίνητα όταν το έχεις στα χέρια σου για δοκιμή; Μα φυσικά μια από τις μεγαλύτερες δοκιμές που έχουν γίνει ποτέ στη χώρα μας. Ήτοι 1.400 χιλιόμετρα με το Audi RS e-tron GT, σε συνθήκες τις οποίες δεν μπορούσαμε ούτε να φανταστούμε.

gmotion 95

Σε πιο προσγειωμένες καταστάσεις, το Opel Mokka 1.2 μας συντρόφεψε στην πόλη και στις αποδράσεις μας, σε μια δοκιμή μεγάλης διάρκειας.

Μια και η χρονιά βρίσκεται ακόμα στο ξεκίνημά της, ιδού τα 23 νέα μοντέλα αυτοκινήτων που περιμένουμε εντός του 2023, για να ξέρετε τι μπορείτε να αγοράσετε -ή να θαυμάσετε- μέσα στο έτος.

Αρχίζει η δράση στην Formula 1

Από το gmotion by gazzetta δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει ένα πλήρης οδηγός για το πρωτάθλημα της F1, που ξεκίνησε με περισσή δράση στο Μπαχρέιν, δια χειρός Πάνου Σεϊτανίδη.

gmotion 95

Αλλά και για τον «εθνικό μας αγώνα», το Ράλλυ Ακρόπολις, ο οποίος θα είναι σίγουρα στο WRC έως το 2025, υπάρχουν μεγάλα σχέδια, όπως αποκάλυψε στον Κώστα Μπιτσικώκο ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Διασχίσαμε την Ελλάδα με την Ducati Desert X

gmotion 95

Η διάσημη ιταλική μάρκα μπορεί να κερδίζει παγκόσμια πρωταθλήματα MotoGP, αλλά η πιο εντυπωσιακή μοτοσικλέτα που παρουσίασε τα τελευταία χρόνια είναι σίγουρα η Desert X. Μια καθαρόαιμη on/off κατασκευή με γονίδια rally, τα οποία έφερε στην επιφάνεια ο Βασίλης Ορφανός σε μια σπάνια υπέρ – δοκιμή 1.200 χιλιομέτρων, στις εσχατιές της χώρας μας.

Μείνετε συντονισμένες και συντονισμένοι, διότι τα καλύτερα έρχονται.

Διαβάστε το gMotion 95 με ένα κλικ εδώ

gmotion 95

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!