«Ιπτάμενες» Ferrari καταλήγουν σε φράχτη (vid)

«Ιπτάμενες» Ferrari καταλήγουν σε φράχτη (vid)
Μια απερίσκεπτη κόντρα ανάμεσα σε δύο Ferrari είχε δυσάρεστη κατάληξη -ευτυχώς όχι μοιραία- για τους οδηγούς τους.

Είναι νωρίς το απόγευμα Σαββάτου στο πολυτελές προάστιο Osimo της Ανκόνα στην Ιταλία. Ξαφνικά, την ησυχία σπάει o βρυχηθμός δύο πολύ δυνατών κινητήρων. Ανήκουν σε δύο Ferrari, που κινούνται με πολύ υψηλή ταχύτητα στους δρόμους της ήσυχης αυτής γειτονιάς.

Φτάνοντας σε μια κλειστή στροφή, οι οδηγοί των αυτοκινήτων ξεμένουν από... ταλέντο και δεν καταφέρνουν να στρίψουν. Οι δύο Ferrari συνεχίζουν ευθεία, περνούν πάνω από το πεζοδρόμιο, που λειτουργεί ως μικρή ράμπα, και... απογειώνονται.

Σαν να εκτελούν χορογραφία, η μία μετά την άλλη έπειτα από μια σύντομη πτήση καταλήγουν πάνω στο φράχτη μιας βίλας που βρίσκεται στο εξωτερικό της στροφής. Οι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν το περιστατικό, στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, και δείχνουν ότι τα δύο αυτοκίνητα θα μπορούσαν ακόμα να πέσουν και μέσα στην πισίνα της βίλας. Λένε πως η τέχνη μιμείται τη ζωή και αυτό επαληθεύεται εδώ, αφού η σκηνή αυτή θα μπορούσε άνετα να ανήκει σε ταινία δράσης του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με τις αναφορές στα ιταλικά μέσα, οι δύο οδηγοί ήταν ένας 50χρονος και ένας 54χρονος, ή Βέλγοι ή ένας Βέλγος και ένας Ολλανδός, που έκαναν τις διακοπές τους στην Ανκόνα και έβγαλαν τις Ferrari τους για μια -όχι και τόσο χαλαρή- βόλτα.

Τα αυτοκίνητα ήταν μία κόκκινη Ferrari 296 GTB Assetto Fiorano, μια ειδική έκδοση της υβριδικής 296 GTB με 820 ίππους και αξία πάνω από 350.000 ευρώ, και μια μπλε Ferrari F12 Berlinetta, με V12 κινητήρα που αποδίδει 770 ίππους και κόστιζε ως καινούρια πολύ πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ.

Οι δύο οδηγοί δεν τραυματίστηκαν σοβαρά σε αυτό το ατύχημα, εκτός φυσικά από το «εγώ» τους και τα πορτοφόλια τους, που δέχτηκαν πολύ ισχυρό πλήγμα. Ειδικά η μπλε F12 έπιασε και φωτιά μετά την πρόσκρουση, η οποία καταγράφηκε σε βίντεο από περαστικούς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!