Το video της Audi για τον Κεν Μπλοκ που σπάει καρδιές (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Το video της Audi για τον Κεν Μπλοκ που σπάει καρδιές (vid)
Η γερμανική εταιρεία «αποχαιρετά» τον θρύλο της αυτοκίνησης με ένα σύντομο αλλά συγκινητικό video.

Τέσσερις εβδομάδες μετά την είδηση του θανάτου του Κεν Μπλοκ, η οποία βύθισε στη θλίψη τους απανταχού φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της αυτοκίνησης, ήρθε ένα video να μας φέρει πάλι… σκουπιδάκια στα μάτια.

Ο λόγος για το «αντίο» της Audi στον Αμερικανό, με τον οποίο η συνεργασία της δεν πρόλαβε να ανθίσει, όμως ακόμα και σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, μας χάρισε συγκλονιστικές εικόνες όπως αυτές του Electrikhana στο Λας Βέγκας.

Σε αυτό, ο Μπλοκ μας συστήνεται και το κάνει με τα γνωστά του χαρακτηριστικά. Μοιραζόμενος το πάθος του, με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

«Γεια σας, είμαι ο Κεν Μπλοκ. Είμαι οδηγός ράλλυ αλλά αγωνίζομαι επίσης στο RallyCross και κάνω τα Gymkhana. Είμαι ένας πραγματικά πολύ τυχερός μπάσταρδος. Είχα αυτή την σπουδαία επιχειρηματική καριέρα δημιουργώντας τη DC, την οποία μετέτρεψα σε αυτή την αγωνιστική καριέρα. Κι όχι μόνο αυτό αλλά κατάφερα να κερδίσω αγώνες και να φτάσω σε αρκετά υψηλό επίπεδο ως αγωνιζόμενος. Και μετά δημιούργησα τη σειρά Gymkhana. Και μόνο αυτό το κομμάτι της καριέρας μου είναι τρελό. Συνδυάζοντας όμως τα δύο, είμαι σίγουρα ένας πολύ τυχερός μπάσταρδος», λέει ο Αμερικανός με εικόνες και μουσική να συνοδεύουν τα λόγια του.

«Προσπαθώ να εμπνεύσω τους ανθρώπους, να είναι δημιουργικοί και να ζουν μία ζωή με ευχάριστες στιγμές. Και να μην είναι μ@λ@κες», έκλεισε ο οδηγός από την Καλιφόρνια. Πρέπει να σταθούμε στην επιλογή του συνήθως αποστειρωμένου brand, να συμπεριλάβει στο video λεξιλόγιο που δεν υπάρχει στα κανάλια του. Αλλά μόνο έτσι, μόνο αυτό θα ήταν αληθινό. Θα ήταν ένα αυθεντικό video Κεν Μπλοκ.

Και φυσικά, με γέλιο, πολύ γέλιο. Ειδικά όταν προσπαθεί με παταγώδη αποτυχία να μιλήσει γερμανικά, για να πει το περίφημο σλόγκαν της Audi: «Vorsprung durch Technik».

Το συγκινητικό video κλείνει με τον χαιρετισμό της μάρκας από το Ίνγκολσταντ, που αναφέρει:

«Θα μας λείψει το κολλητικό σου γέλιο.
Η αγάπη σου για όσους νοιαζόσουν.
O απεριόριστος ενθουσιασμός σου.
Το κουράγιο και η ειλικρίνειά σου.
Όλοι στην Audi είμαστε ευγνώμονες για το χρόνο που μοιραστήκαμε μαζί σου
».

Αφήστε ότι κάνετε κι αφιερώστε τα επόμενα 90 δευτερόλεπτα στον αείμνηστο Κεν...

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!