Κεν Μπλοκ: Όταν έσπαγε πιάτα α λα ελληνικά (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Κεν Μπλοκ: Όταν έσπαγε πιάτα α λα ελληνικά (vid)
O αδικοχαμένος Αμερικανός είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα video… όλο Ελλάδα, ενόψει του Gymkhana Grid που είχε γίνει στο Μαραθώνα.

Από το χθεσινό οδυνηρό άκουσμα του θανάτου του Κεν Μπλοκ, το μυαλό μας έχει κατακλυστεί από εικόνες και αναμνήσεις από όσα σπουδαία μας έχει προσφέρει στη «γεμάτη» καριέρα του.

Αγωνιστικές στιγμές, συγκλονιστικά show πάνω σε τέσσερις τροχούς, ευφάνταστα videos όπως αυτό που μαχόταν με τον Νεϊμάρ για το ποιος εκτελεί τα καλύτερα πέναλτι, ποιο να πρωτοδιαλέξει κανείς;

Όμως ξεφυλλίζοντας το άλμπουμ της μνήμης μας, σκεφτήκαμε το video που σας παραθέτουμε και ήταν ό,τι πιο… ελληνικό είχε κάνει ο δαιμόνιος οδηγός.

Gymkhana GRid

Ενόψει της παρθενικής επίσκεψής του στην Ελλάδα, για τον τελικό του Gymkhana GRiD 2016 European Gauntlet που έγινε στις 29-30 Οκτωβρίου του 2016 στον Μαραθώνα, ο Μπλοκ είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα video γεμάτο γεύσεις, ακούσματα και παραδόσεις της χώρας μας.

Σε αυτό, όλα τα αστέρια του θεσμού βρίσκονταν σε μία… Greek Taverna. O πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC, Πέτερ Σόλμπεργκ, διάβαζε ελληνική εφημερίδα. Ο σχεδόν αναρχικός Σέιν Λιντς που μας συστήθηκε μέσω των Boyzone αλλά στην πορεία «αγρίεψε» και ο drifter Στιβ «Μπάγκσι» Μπιατζιόνι έπαιζαν τάβλι. O ταχύτατος Αντρέας Μπάκερουντ έτρωγε καρπούζι ενώ στο βάθος, η σούβλα ήταν γεμάτη και γύριζε υπό τους ήχους μπουζουκιού.

Ώσπου έκανε την είσοδό του στο μαγαζί ο πραγματικός… Hoonigan, ο Μπλοκ. Κι άρχισε να σπάει πιάτα! Ναι, ήταν όσο τρελό ακούγεται.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!