Formula 1: O Χάμιλτον συγκρίνει τη Red Bull με το Kardashian show

Formula 1: O Χάμιλτον συγκρίνει τη Red Bull με το Kardashian show
O Λιούις Χάμιλτον συνέκρινε το εξωαγωνιστικό δράμα της Red Bull Racing στη φετινή σεζόν της F1 με το γνωστό ριάλιτι σόου.

Εντός πίστας η Red Bull Racing ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο 2022, κατακτώντας και τα δύο πρωταθλήματα της Formula 1. O Μαξ Φερστάπεν έγινε για δεύτερη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής τέσσερις αγώνες πριν από το τέλος της σεζόν και παράλληλα έσπασε πολλά και εντυπωσιακά ρεκόρ.

Όμως η φετινή χρονιά των «ταύρων» έμελλε να αποδειχθεί ιδιαίτερα επεισοδιακή εκτός πίστας. Η FIA ανακοίνωσε πως παραβίασε το budget cap το 2021 και τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο και μείωση στο διαθέσιμο χρόνο στην αεροδυναμική σήραγγα και το CFD. To γεγονός αυτό άφησε δυσαρεστημένες αρκετές ομάδες και ως αποτέλεσμα δημιουργήθηκε ένας πόλεμος δηλώσεων μεταξύ των επικεφαλής τους.

Για το εξωαγωνιστικό δράμα της Red Bull Racing ρωτήθηκε ο Λιούις Χάμιλτον σε συνέντευξή του στο Channel4. Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αποκάλυψε πως διασκέδασε με τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα και δεν κάνει... σπόλερ για το Drive to Survive.

«Η όλη κατάσταση με τη Red Bull, όπως εξελίχθηκε, έμοιαζε με το σόου των Kardashian. Ήταν γελοίο, μερικά από τα πράγματα τα οποία άκουσα τις τελευταίες ημέρες ήταν πολύ διασκεδαστικά. Είμαι σίγουρος πως όλα θα είναι μέσα στο Netflix. Θα είναι φοβερό», είπε ο Χάμιλτον.

Φερστάπεν Χάμιλτον

Με βάση όσα αναφέρει ο Βρετανός, η νέα σεζόν της σειράς/ντοκιμαντέρ «Drive to Survive», αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Η κυκλοφορία της στη συνδρομητική πλατφόρμα Netflix πραγματοποιείται πριν την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής σεζόν και αν αληθεύουν τα όσα λέει ο Χάμιλτον, τότε θα δούμε περισσότερες πτυχές του εξωαγωνιστικού δράματος της Formula 1.

H Red Bull Racing στους τελευταίους αγώνες πέρασε από ακόμη μία τρικυμία. Στο Grand Prix Βραζιλίας, ο Μαξ Φερστάπεν αρνήθηκε να βοηθήσει τον Σέρχιο Πέρεζ, παραχωρώντας του την 6η θέση, που θα τον βοηθούσε στη μάχη για τη 2η θέση στο πρωτάθλημα οδηγών. Η αντίδραση του Πέρεζ ήταν γεμάτη εκνευρισμό και το ζήτημα πήρε μεγάλες διαστάσεις στα social media.

Φωτογραφίες: Mercedes, Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!