Formula 1: H Williams «ντύθηκε» στα χρώματα της αστερόεσσας και εντυπωσιάζει (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: H Williams «ντύθηκε» στα χρώματα της αστερόεσσας και εντυπωσιάζει (vid)
Η βρετανική ομάδα παρουσίασε ένα special livery για τις εκδηλώσεις στο περιθώριο του Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Ένα εντυπωσιακό χρωματικό σχεδιασμό παρουσίασε η Williams F1, ενόψει του Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στο Circuit of the Americas.

Η ιστορική ομάδα που πλέον είναι… αμερικανικών συμφερόντων αφού ανήκει στην επενδυτική εταιρεία Dorilton Capital, δραστηριοποιείται έντονα εκτός πίστας, κάνοντας πολλή δουλειά στον τομέα του marketing.

Υπό αυτό το πλαίσιο, στο περιθώριο κάποιων εκ των φετινών Grand Prix, δημιούργησε pop-up δραστηριότητες, σε ξεχωριστούς χώρους στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, στο Μοντρεάλ του Καναδά, στο Λονδίνο της Αγγλίας, στη Σιγκαπούρη και τώρα, στο Όστιν.

Έχει κλείσει έναν ιδιαίτερο χώρο στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα την Λεωφόρο Κογκρέσου, όπου οι φίλοι της ομάδας και της Formula 1 γενικότερα, έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις παρουσία μελών της, μεταξύ των οποίων και οι δύο οδηγοί: Νίκολας Λατίφι και Άλεξ Άλμπον, να καρπωθούν δώρων από διαγωνισμούς, να οδηγήσουν σε προσομοιωτές, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο υπέρτατο τεστ αντανακλαστικών, τον τοίχο Batax, καθώς και να θαυμάσουν από κοντά ένα μονοθέσιο της F1.

Williams Special Livery COTA

Όμως όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες, αυτό δεν είναι στα επίσημα φετινά χρώματα της Williams αλλά είναι ντυμένο σε ένα special livery - ειδικά για το Γκραν Πρι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο COTA. Αν μη τι άλλο, είναι εντυπωσιακό, αποτελώντας ωδή στην αστερόεσσα.

Williams Special Livery COTA

Παράλληλα, φέρει τα ονόματα όλων των πρωταθλητών της ομάδας που δημιούργησε ο αείμνηστος Σερ Φρανκ Ουίλιαμς, τιμώντας και το παρελθόν της, πέρα από τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα.

Όλα αυτά, αφορούν ένα show car που βασίζεται στην FW41, το μονοθέσιο που σχεδίασαν οι Πάντι Λόου και Ντιρκ ντε Μπέερ για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2018. Δυστυχώς, δεν θα δούμε αυτό το χρωματισμό και στις FW44 που θα παραταχθούν στο grid του δέκατου-ένατου γύρου της σεζόν.

Williams Special Livery COTA

Φωτογραφίες: Williams F1

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!