Formula 1: «Θύμα» του budget cap η τούρτα του Φερστάπεν (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: «Θύμα» του budget cap η τούρτα του Φερστάπεν (vid)
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 έκλεισε τα 25 και το γιόρτασε στην πίστα της Σιγκαπούρης.

Γενέθλια στην πίστα έκανε ο Μαξ Φερστάπεν που στο περιθώριο της δράσης στην πίστα της Σιγκαπούρης όπου πραγματοποιείται ο δέκατος-έβδομος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, έσβησε κεράκια!

Ο Ολλανδός έκλεισε τα 25, σε ένα αγωνιστικό τριήμερο που μπορεί να το γιορτάσει ξανά, μιας και υπό προϋποθέσεις, την Κυριακή μπορεί να κατακτήσει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι μηχανικοί της Red Bull Racing έκαναν έκπληξη στον οδηγό τους και του τραγούδησαν το «happy birthday» μέσα στο γκαράζ. Ωστόσο, παρότι ο Μαξ είχε δύο τούρτες, αυτές φαίνεται πως έπεσαν «θύματα» των ορίων προϋπολογισμών που ισχύουν από πέρυσι και αποτελούν το θέμα συζήτησης στα paddock της Μαρίνα Μπέι.

Φαίνεται πως η ομάδα του Μίλτον-Κινς επέλεξε να κάνει… οικονομία εκεί και μάλλον αντί για κομμάτια, μοίρασε κουταλιές! Τουλάχιστον αυτή ήταν η χιουμοριστική αντίδραση μερίδας του κοινού στα social media, συνδυάζοντας τις μίνι τούρτες με τις υπόνοιες πως η Red Bull Racing έχει ξεπεράσει τα όρια στον τομέα των εξόδων. Πράγμα το οποίο ερευνά η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Μαξ Φερστάπεν

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!