Η Karenta μέλος του δικτύου επισκευαστών Tesla στην Ελλάδα

Η Karenta μέλος του δικτύου επισκευαστών Tesla στην Ελλάδα

Newsroom
Η Karenta μέλος του δικτύου επισκευαστών Tesla στην Ελλάδα
Σε ποιο συνεργείο θα μπορούν να πηγαίνουν τα αυτοκίνητά τους οι ιδιοκτήτες Tesla.

Την έναρξη συνεργασίας της με την Tesla, ως εγκεκριμένο μέλος του Δικτύου συνεργείων επισκευής αμαξώματος των οχημάτων του κατασκευαστή στην Ελλάδα, ανακοίνωσε η Karenta. Έτσι οι κάτοχοι μοντέλων της αμερικάνικης μάρκας έχουν ένα ακόμη σημείο εξυπηρέτησης εντός της Αττικής.

Ποιες υπηρεσίες θα προσφέρει η Karenta στους κατόχους αυτοκινήτων Tesla

Από μικρές επισκευές βαφής έως εργασίες επισκευής, το πιστοποιημένο συνεργείο της Karenta προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους κατόχους των οχημάτων Tesla. Το Δίκτυο εγκεκριμένων συνεργείων από την Tesla πληροί τα υψηλότερα πρότυπα μέσω αυστηρής εκπαίδευσης και αξιολογήσεων.

Πού λειτουργεί το συνεργείο της Karenta για αυτοκίνητα Tesla

Το εγκεκριμένο συνεργείο της Karenta για τα οχήματα Tesla βρίσκεται στη διεύθυνση Μεγάλου Αλεξάνδρου 2 & Αρχαίου Θεάτρου στην Αργυρούπολη. Παρέχει τη δυνατότητα υποδοχής οχήματος αδιάλειπτα, 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα καθώς και την δυνατότητα ταχυφόρτισης του οχήματος με φορτιστή 180 kW.

Για επιπλέον υποστήριξη, οι κάτοχοι οχημάτων Tesla μπορούν να επικοινωνούν με email με την ομάδα υποστήριξης του συνεργείου επισκευής αμαξώματος οχημάτων Tesla της Karenta στο [email protected].

Δοκιμάσαμε το Tesla Model Y: Η ηλεκτροκίνηση στα καλύτερά της

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!