MotoGP: O Μαρκ Μάρκεθ θα πάει στο Μιζάνο για τις δοκιμές

Κώστας Παστρίμας
MotoGP: O Μαρκ Μάρκεθ θα πάει στο Μιζάνο για τις δοκιμές
Ο Ισπανός της Repsol Honda θα ταξιδέψει στην ιταλική πίστα με σκοπό να πάρει μέρος στις δοκιμές μετά τον αγώνα.

Ο Μαρκ Μάρκεθ συνεχίζει την ανάρρωσή του μετά την -τέταρτη στη σειρά- χειρουργική επέμβαση που έκανε στο δεξιό του βραχίονα τον περασμένο Μάιο. Ο Ισπανός ανέβηκε για πρώτη φορά στη σέλα την περασμένη Τρίτη 30 Αυγούστου, οδηγώντας μια Honda CBR 600RR στο Motorland Aragon και το ίδιο έκανε την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου. Ο Μάρκεθ είχε πάρει νωρίτερα την έγκριση των γιατρών που τον παρακολουθούν για να δοκιμάσει να οδηγήσει μοτοσικλέτα.

Τα πράγματα πήγαν καλά και στις δύο αυτές περιπτώσεις και έτσι ο Μάρκεθ και η Repsol Honda αποφάσισαν να επιχειρήσει ο Ισπανός να οδηγήσει την αγωνιστική RC213V στις δοκιμές του MotoGP μετά τον αγώνα στο Μιζάνο. Αυτό που θέλουν να δουν είναι δουν ακριβώς σε ποιο επίπεδο βρίσκεται η φυσική του κατάσταση και πώς -και αν- μπορεί να διαχειριστεί την οδήγηση μιας μοτοσικλέτας του MotoGP.

Ο Μάρκεθ θα βρίσκεται στο γκαράζ της Repsol Honda από το βράδυ της Παρασκευής και θα παρακολουθεί τις δραστηριότητες της ομάδας καθ' ολο το αγωνιστικό 3ήμερο στο Μιζάνο. Την Τρίτη (6/9) μετά τον αγώνα θα επιχειρήσει να οδηγήσει τη μοτοσικλέτα και θα πάρει, τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του, τις πρώτες απαντήσεις.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!