Νίκος Νοταράς: «Με το νέο Ranger Raptor, η Ford επέλεξε να βάλει τον πήχη στον ουρανό» (vid)

Νίκος Γιαννούλας
Νίκος Νοταράς: «Με το νέο Ranger Raptor, η Ford επέλεξε να βάλει τον πήχη στον ουρανό» (vid)
Με αφορμή το πρώτο Ford Ranger Raptor που ήρθε στη χώρα μας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Hellas κ. Νίκος Νοταράς λύνει όλες μας τις απορίες για το νέο μοντέλο.

Μια από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως που υποδέχτηκε το νέο Ford Ranger Raptor ήταν η Ελλάδα. Για μια μόλις εβδομάδα, το νέο μοντέλο παντός εδάφους της αμερικανικής εταιρείας βρέθηκε στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στο The Mall στο Μαρούσι, το οποίο επιλέξαμε για τη συνέντευξη με τον κ. Νίκο Νοταρά.

Ford Ranger Raptor

Παρά το μικρό της μέγεθος η Ελλάδα αποτελεί μια σημαντική αγορά για τη Ford και ειδικά για τα επαγγελματικά της μοντέλα, τα οποία τα τελευταία 8 χρόνια σημειώνουν συνεχείς πρωτιές στις ταξινομήσεις.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Hellas κ. Νίκος Νοταράς εκτός από τη μεγάλη γνώση του νέου Ford Ranger Raptor, κατέχει και την εμπειρία της οδήγησής τους, όντας ένας από τους ελάχιστους παγκοσμίως.

Ford Ranger Raptor

Νέο Ford Ranger Raptor: «Το τέλειο SUV»

Σύμφωνα με τον Κ. Νίκο Νοταρά, το νέο Ford Ranger Raptor «Είναι το τέλειο SUV. Η Ford θέλει να προσφέρει ξεχωριστή εμπειρία στη μετακίνηση, καθώς χτίστηκε πάνω στη λογική ότι η ελεύθερη μετακίνηση προάγει την ανθρωπότητα».

Ford Ranger Raptor

Στο ερώτημα πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει το νέο Ford Ranger Raptor σε σχέση με το εξαιρετικό μοντέλο πρώτης γενιάς, η θέση του είναι ότι «το προηγούμενο Raptor κάνει εξωπραγματικά πράγματα. Το νέο δεν είναι απλά μια βελτιωμένη έκδοση του προηγούμενου. Η Ford επέλεξε να βάλει τον πήχη στον ουρανό».

Ford Ranger Raptor

Σύμφωνα με τον Ν. Νοταρά «Το μεγάλο επίτευγμα της Ford με το νέο Ranger Raptor είναι η ελαχιστοποίηση των συμβιβασμών. Το ίδιο αυτοκίνητο που μπορεί να σε μετακινήσει καθημερινά στη δουλειά σου, μπορεί να φτάσει και στο πιο απόκρημνο σημείο του πλανήτη. Αυτό είναι μια τεράστια επιτυχία».

Δείτε στη συνέχεια την εξαιρετικά διαφωτιστική συνέντευξη του κ. Νίκου Νοταρά και μάθετε τα πάντα για το νέο Ford Ranger Raptor.

Δείτε εδώ τις τιμές στην Ελλάδα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό του νέου Ford Ranger Raptor

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!