Πρεμιέρα για το Ford Ranger Raptor στην Ελλάδα (vid)

Πρεμιέρα για το Ford Ranger Raptor στην Ελλάδα (vid)

Πρεμιέρα για το Ford Ranger Raptor στην Ελλάδα (vid)
Το κορυφαίο pick up της Ford παρουσιάστηκε με εντυπωσιακό τρόπο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Η Ford παρουσίασε επίσημα το νέο Ranger Raptor σε δυο εντυπωσιακές εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, στην Αθήνα το εκπληκτικό νέο pick up έκανε το ντεμπούτο του στις εγκαταστάσεις της Ford Car Center, ενώ στη Θεσσαλονίκη τα αποκαλυπτήρια έγιναν στην Ford Βροχίδης - Χατζής Α.Ε.

Η εταιρεία είχε ετοιμάσει για τους επισκέπτες μια ξεχωριστή παρουσίαση εφάμιλλη με το κορυφαίο Ranger Raptor. Η δεύτερη γενιά του pick up της Ford φέρει μία πλειάδα βελτιώσεων και αναβαθμίσεων, που θα συναρπάσουν ακόμα περισσότερο τους λάτρεις των επιδόσεων και της απόλυτης περιπέτειας τόσο εντός όσο και εκτός της ασφάλτου. Το νέο μοντέλο είναι διαθέσιμο με τον κορυφαίο κινητήρα 3.0 λίτρων ΕcoBoost V6 βενζίνης ο οποίος αποδίδει 288 ίππους.

Ford

Το σύνολο συνοδεύεται από 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων υψηλής αντοχής, ενώ διαθέτει και νέο σύστημα anti-lag το οποίο έχει σχεδιάσει η Ford Performance. Ο κινητήρας είναι εξοπλισμένος με τέσσερις επιλογές οδήγησης Quiet, Normal, Sport και Baja, ενώ το σύστημα τετρακίνησης περιλαμβάνει ηλεκτρονικά ελεγχόμενο on-demand κιβώτιο μεταφοράς δύο σχέσεων και μπλοκέ διαφορικά εμπρός και πίσω. Τα 7 επιλέξιμα προφίλ οδήγησης είναι τα Normal, Sport, Slippery, Rock crawl, Sand, Mud/Ruts και Baja.

Ford

Κορυφαία δουλειά έχει γίνει και στις αναρτήσεις με την Ford να έχει τοποθετήσει αμορτισέρ FOX 2.5 με σύστημα Live Valve Internal Bypass. Όσο σκληροτράχηλη είναι η εξωτερική εμφάνιση και τα συστήματα οδήγησης, τόσο πολυτελές είναι το εσωτερικό του Ranger Raptor. Στην κεντρική κονσόλα δεσπόζουν δύο μεγάλες οθόνες αφής, μία στις 12,4 ίντσες και μία στις 12 ίντσες που καλύπτουν πλήρως τις πληροφορίες του οδηγού και το κομμάτι του infotainment. Μάλιστα το μοντέλο της Ford είναι εξοπλισμένο με κορυφαίο σύστημα συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας SYNC4 και τις προηγμένες τεχνολογίες υποβοήθησης της οδήγησης.

Ford

Το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου το νέο Ford Ranger Raptor θα βρίσκεται στο «The Mall Athens», στο Μαρούσι όπου το εκπαιδευμένο προσωπικό της Ford θα προσφέρει στους επισκέπτες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες, τις τεχνολογίες αλλά και λεπτομέρειες για τα κορυφαία χαρακτηριστικά του pick up της Ford.

Το βίντεο της παρουσίασης του Ford Ranger Raptor.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!