Formula 1: Ο Hamilton δηλώνει «παρών» ενόψει Καναδά

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: Ο Hamilton δηλώνει «παρών» ενόψει Καναδά
Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής σκοπεύει να αγωνιστεί κανονικά στο GP της F1 στο Μοντρεάλ.

Μετά το φινάλε του Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν και παρά το θρίαμβο της Red Bull Racing και το δράμα της Scuderia Ferrari, όλα τα βλέμματα είχαν στραφεί στον Λούις Χάμιλτον που μετά βίας κατάφερε να βγει από το μονοθέσιο της Mercedes.

Κρατούσε την πλάτη του, δίνοντας συνέχεια σε μία συζήτηση που γινόταν δημόσια τα τελευταία 24ωρα, καθώς η Mercedes ζητά αλλαγές στους κανονισμούς ώστε να αμβλυνθεί η αγωνιστική της υστέρηση λόγω του porpoising στη W13.

Και μερικά λεπτά αργότερα, ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Τότο Βολφ, έριξε τη βόμβα δηλώνοντας πως είναι πιθανό ο Χάμιλτον να χάσει τον επόμενο αγώνα, που έρχεται δίχως ανάσα – διεξάγεται την Κυριακή στον Καναδά.

Όμως ο ίδιος ο Χάμιλτον έβαλε τέλος στα σενάρια, ξεκαθαρίζοντας μέσω social media που θα δώσει κανονικά το «παρών» στον ένατο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Λούις Χάμιλτον

O 37χρονος έγραψε: «Καλημέρα κόσμε. Ο χθεσινός αγώνας ήταν επίπονος και δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ αλλά ξύπνησα με θετική ενέργεια σήμερα. Η πλάτη μου πονάει κι έχει μώλωπες αλλά ευτυχώς δεν έχω κάτι σοβαρό. Έκανα βελονισμό και φυσιοθεραπεία με την Άντζελα (σ.σ. Κάλεν, τη φυσιοθεραπεύτρια και βοηθό του) και είμαι καθοδόν για την ομάδα ώστε να δουλέψω και μαζί τους και να βελτιωθεί η κατάστασή μου. Πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από την παρούσα για να ανασυνταχθούμε και θα το κάνουμε. Θα είμαι εκεί αυτό το Σαββατοκύριακο, δε θα το έχανα με τίποτα στον κόσμο».

Ραντεβού λοιπόν στον Καναδά, με τον αγώνα της Κυριακής να αρχίζει στις 9 ώρα Ελλάδας.

Λούις Χάμιλτον

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG F1

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!