Formula 1, Μονακό: Το βράδυ γίνονταν πάρτι μέσα στην πίστα (vid)

Formula 1, Μονακό: Το βράδυ γίνονταν πάρτι μέσα στην πίστα (vid)
Κάνουμε νυχτερινό track walk και αναδεικνύουμε όσα συνέβαιναν στην αγωνιστική διαδρομή μετά τη δύση του ήλιου! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΝΑΚΟ: Πάνος Σεϊτανίδης

Το Grand Prix του Μονακό τα είχε όλα: ήλιο, βροχή, στρατηγική, ανατροπές, μάχες, ατυχήματα, διακοπές. Σε ένα χορταστικό αγωνιστικό τριήμερο που στο τέλος βρήκε νικητή τον Σέρχιο Πέρεζ της Red Bull Racing!

Η Scuderia Ferrari έκανε απανωτά λάθη στρατηγικής, η αυστριακή ομάδα τα εκμεταλλεύτηκε και με το παραπάνω κι έτσι διεύρυνε το βαθμολογικό προβάδισμά της στους κατασκευαστές, την ώρα που ο Μαξ Φερστάπεν έκανε το ίδιο στην κατάταξη των οδηγών.

Grand Prix Μονακό

Όμως το θρυλικό Grand Prix του Μονακό, είχε και -όπως πάντα- και πολλά πράγματα τα οποία δεν προβλήθηκαν στην τηλεοπτική κάλυψη!

Κάποια από αυτά, προσπαθούμε στο πλαίσιο της αποστολής του gMotion by Gazzetta στο Πριγκιπάτο, να τα αναδείξουμε ώστε να σας «ταξιδέψουμε» στις πίστες του κόσμου για να γνωρίσετε καλύτερα τον μαγικό κόσμο της Formula 1.

Έτσι και τώρα, με ένα track walk διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Σε μέρος της αγωνιστικής διαδρομής της Κυανής Ακτής αλλά αρκετά μετά τη δύση του ήλιου και με διαφορετικά πρόσωπα εντός της.

Ξεχάστε τα μονοθέσια και τους κορυφαίους οδηγούς του πλανήτη. Τα βράδια, το κομμάτι του Μονακό από το σύμπλεγμα των στροφών της πισίνας έως και τη θρυλική «Rascasse» εξελισσόταν σε πεδίο ατελείωτου πάρτι. Με δυνατή μουσική, καλλίπυγες παρουσίες και άφθονο αλκοόλ.

Δείτε λοιπόν συνδυασμό εικόνων από όσα συνέβαιναν εκεί αλλά και από κομμάτια της αγωνιστικής διαδρομής που βλέπουμε με δέος στην τηλεοπτική κάλυψη, στο video που ακολουθεί…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!