MotoGP: Ο Μπραντλ αντικαθιστά τον χειρουργημένο Μάρκεθ

MotoGP: Ο Μπραντλ αντικαθιστά τον χειρουργημένο Μάρκεθ
Ο Γερμανός δοκιμαστής του HRC αναλαμβάνει καθήκοντα επίσημου αναβάτη για το διάστημα που θα απουσιάσει ο Μαρκ Μάρκεθ.

Αλλαγές στο στρατόπεδό της ετοιμάζει η Honda ενόψει του επερχόμενου Grand Prix Καταλονίας, αλλά και για το υπόλοιπο της σεζόν. Όπως έγινε γνωστό στο περιθώριο του Grand Prix Ιταλίας, ο Μαρκ Μάρκεθ θα περάσει για ακόμα μία φορά την πόρτα του χειρουργείου ώστε να αποκαταστήσει τον τραυματισμό που έχει υποστεί στο χέρι του.

Τη θέση του στο ιαπωνικό εργοστάσιο θα πάρει ο επίσημος δοκιμαστής και αναπληρωματικός αναβάτης της Honda, Στεφάν Μπραντλ. Ο Γερμανός για ακόμα μία φορά θα πάρει το ρόλο επίσημου οδηγού, έχοντας αντικαταστήσει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια τον 8 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Στεφάν Μπραντλ

Ο Μπραντλ δήλωσε για την επιστροφή του στο MotoGP: «Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχηθώ στον Μαρκ καλή επιτυχία και ανάρρωση. Είμαι εδώ για όλα όσα χρειάζεται η Honda. Ξέρουμε την τεράστια πρόκληση που έχουμε μπροστά μας και είμαστε αισιόδοξοι για ένα καλό αποτέλεσμα. Μένει να δούμε τι μας περιμένει αυτό το τριήμερο. Είναι σημαντικό να κάνουμε αρκετούς γύρους και να προετοιμαστούμε και για τις δοκιμές της Δευτέρας».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που ο Μπραντλ θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του MotoGP. O Γερμανός αγωνίστηκε στη θέση του Μάρκεθ στο Grand Prix Αργεντινής και με wildcard συμμετοχή στο Grand Prix Ισπανίας στην πίστα της Χερέθ.

Φωτογραφίες: Honda

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!