Formula 1, Μαϊάμι: Ο Γκασλί συνάντησε τον Μάικλ Τζόρνταν και ο Ρικάρντο… ζήλεψε

Formula 1, Μαϊάμι: Ο Γκασλί συνάντησε τον Μάικλ Τζόρνταν και ο Ρικάρντο… ζήλεψε
Ο νέος προορισμός στο πρόγραμμα της F1 έδωσε στον οδηγό της AlphaTauri την ευκαιρία να γνωρίσει έναν παιδικό του ήρωα.

Περίπου 24 ώρες απομένουν μέχρι τα μονοθέσια της Formula 1 να πατήσουν... άσφαλτο στο Μαϊάμι και οι οδηγοί να δουν από πρώτο χέρι την πίστα στον πρώτο εκ των δύο αγώνων επί αμερικανικού εδάφους στο φετινό πρόγραμμα. Λόγω της διαφοράς δύο εβδομάδων από το Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια, υπήρξε αρκετός χρόνος ώστε οι οδηγοί να γνωρίσουν την πόλη της Φλόριντα και να κάνουν διάφορες προσωπικές ή εμπορικές δραστηριότητες.

Ένας οδηγός που κατάφερε να εκπληρώσει ένα παιδικό του όνειρο ήταν ο Πιέρ Γκασλί της Scuderia AlphaTauri. Ο 26χρονος Γάλλος δείπνησε με τον θρύλο του NBA, Μάικλ Τζόρνταν λίγες ημέρες πριν το Grand Prix Μαϊάμι. Μάλιστα ο Τζόρνταν θέλησε να φωτογραφηθεί φορώντας το κράνος του Γκασλί.

Ο Γάλλος έκανε σχετική ανάρτηση στα social media και ανέφερε συγκεκριμένα: «Ένα αξέχαστο δείπνο», αναφέροντας φυσικά τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση οδηγών του μηχανοκίνητου αθλητισμού (εκτός της Formula 1) όπως το Indycar και τη Formula E, αλλά και αναβατών του MotoGP. Όλοι τους έμειναν άναυδοι και έγραψαν το δικό τους σχόλιο. Όμως ένα ξεχώρισε.

Ο Ντάνιελ Ρικάρντο της McLaren είναι μεγάλος οπαδός του μπάσκετ και συνάμα του NBA. Βλέποντας τις φωτογραφίες αυτές μάλιστα ζήλεψε και έγραψε σχόλιο: «Πραγματικά πιστεύω πως εγώ θα έκλαιγα».

Ντάνιελ Ρικάρντο

Τόσο ο Γκασλί, όσο και ο Ρικάρντο θα αναμετρηθούν στο Grand Prix Μαϊάμι το τριήμερο 6-8 Μαΐου. Ωστόσο έχουμε πάρει ήδη μία πρώτη γεύση από την πίστα του Μαϊάμι από το videogame F1 22 που δημοσίευσε ένα γύρο στη διαδρομή με τη Ferrari F1-75 του Σαρλ Λεκλέρ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!