Έτσι θα γίνει η διαμονή σας στην Κεφαλονιά αξέχαστη

Gazzetta team
Έτσι θα γίνει η διαμονή σας στην Κεφαλονιά αξέχαστη

bet365

Το μπλε του Ιονίου και το πράσινο της φύσης εναρμονίζονται, δημιουργώντας ένα τοπίο μαγικό.

Το όνομα αυτού Κεφαλονιά, ένα από τα αρχοντικά νησιά της Ελλάδας, πολυσχιδές και φιλόξενο. Με πρωτεύουσα το αμφιθεατρικά χτισμένο Αργοστόλι, το νησί περιτριγυρίζεται από χωριά μικρά και μεγάλα που το καθένα έχει και κάτι διαφορετικό να προσφέρει.

Σε ένα από αυτά τα μέρη, στις πλατιές, βρίσκεται η νεόκτιστη βίλα Casa Assisi. Τόσο κοντά, όσο και μακριά χρειάζεται από το κοσμοπολίτικο Αργοστόλι, το Casa Assisi έχει δημιουργηθεί για να καλύψει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Η μινιμαλιστική αισθητική και το επιβλητικό τοπίο συνθέτουν μία μοναδική εικόνα που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά. Το Casa Assisi είναι σύγχρονα διακοσμημένο, συνδυάζει την πολυτέλεια και την χαλάρωση.

Ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και enduite μπάνιο, ένα σαλόνι, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα κι ένα ακόμα ανεξάρτητο μπάνιο συνθέτουν τη βίλα που μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση έως και 4 άτομα. Στον εξωτερικό χώρο του Casa Assisi, το highlight είναι η πανοραμική θέα στον κόλπο της Λειβαθούς, την οποία μπορείτε να απολαύσετε, χαλαρώνοντας στην ιδιωτική πισίνα με το τζακούζι.

Όσο κοντά στο κέντρο του νησιού χρειάζεται για να νιώθετε ασφάλεια κι όσο μακριά πρέπει για να δραπετεύσετε από την καθημερινότητά σας, το Casa Assisi είναι το ιδανικό ορμητήριο για ξεκούραστες διακοπές με όλες τις ανέσεις σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου.

Σε κοντινή απόσταση

Η διάσημη παραλία της Κορώνης με τον θεραπευτικό άργιλο είναι μόλις 3 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο, ενώ 15 λεπτά μακριά βρίσκεται το ψαροχώρι Κατελειός. Η παρθένα παραλία Λεύκα είναι ένας ακόμη μοναδικός προορισμός που αξίζει να ανακαλύψετε.

Παροχές

  • Wi-fi
  • Κλιματισμός
  • Smart TV
  • Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης
  • BBQ

Extra Info

Το Αργοστόλι, το Ληξούρι, το Φισκάρδο, η Άσσος, το Λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης, παραδοσιακοί οικισμοί και μερικές από τις ωραιότερες παραλίες του Ιονίου σάς περιμένουν να τα εξερευνήσετε.

Casa Assisi
Πλατιές, Κεφαλονιά
Τηλ. 6977748434
[email protected]
Airbnb
Instagram
Facebook

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα