Ραφίνια: «Δεν επιστρέφω στη Φλαμένγκο, θα μιλήσω τη Δευτέρα»

Ραφίνια: «Δεν επιστρέφω στη Φλαμένγκο, θα μιλήσω τη Δευτέρα»

Δημήτρης Σαμόλης
Ραφίνια: «Δεν επιστρέφω στη Φλαμένγκο, θα μιλήσω τη Δευτέρα»

bet365

Ο τέως μπακ του Ολυμπιακού, Ραφίνια, δεν θα επιστρέψει στη Φλαμένγκο και με ανάρτηση στο instagram εξήγησε πως οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί. «Θα μιλήσω τη Δευτέρα» ανέφερε ο 35χρονος Βραζιλιάνος.

Ακόμα και πριν φύγει από τον Ολυμπιακό ο Ραφίνια, υπήρχε η φημολογία ότι θα επιστρέψει στη Φλαμένγκο. Το Σάββατο (20/3) έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει στους ρουμπρονέγκρο και μάλιστα με ανάρτηση που έκανε στο instagram εξήγησε ότι οι λόγοι γι' αυτό δεν είναι οικονομικοί.

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Φλαμένγκο για την αγάπη τους και το σεβασμό τους όλο αυτό το διάστημα των διαπραγματεύσεων για την πιθανή επιστροφή μου. Ξέρω πολύ καλά τους λόγους που δεν υπήρξε συμφωνία και χθες έμαθα όλες τις λεπτομέρειες. Απλά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι οικονομικοί οι λόγοι. Τη Δευτέρα θα μιλήσω. Τα χρόνια περνάνε, οι παίκτες περνάνε, οι προπονητές το ίδιο, η Φλαμένγκο μένει».

Ο Ραφίνια έπαιξε για τελευταία φορά με τον Ολυμπιακό στις 27 Ιανουαρίου, στο νικηφόρο (3-0) ντέρμπι επί του ΠΑΟΚ. Κατέγραψε συνολικά 22 συμμετοχές με τους «ερυθρόλευκους», 14 για το πρωτάθλημα και οκτώ στην Ευρώπη.

 

Τελευταία Νέα