Ο λόγος που το «φαινόμενο» Ρονάλντο ήταν ο τρόμος των αντιπάλων (pics & vid)

Gazzetta team
Ο λόγος που το «φαινόμενο» Ρονάλντο ήταν ο τρόμος των αντιπάλων (pics & vid)

bet365

Ο Ρονάλντο Ναζάριο είναι αναγνωρισμένος ως ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες όλων των εποχών και ολόκληρης της ιστορίας του ποδοσφαίρου.

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Ενα βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι αρκετό για να σε πείσει πως Βραζιλιάνος ήταν ο καλύτερος επιθετικός που έχει περάσει από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Εχει μείνει ακόμα στα χείλη των οπαδών για τα αξιοθαύμαστα κατορθώματα του σε όλες τις ομάδες που πέρασε. Επαιξε για λογαριασμό της Κρουζέιρο, της Αϊντχόφεν, της Μπαρτσελόνα, της Ιντερ, της Ρεάλ, της Μίλαν και της Κορίνθιανς.

Σε όλες αυτές κατάφερε να βάλει το λιθαράκι του. Εχοντας και δύο κατακτήσεις Παγκοσμίων Κυπέλλων, ο «R9» παραμένει ο νεότερος νικητής χρυσής μπαλάς καθώς αναδείχθηκε ο καλύτερος όλων στην ηλικία των 21. Τη χρονιά που πήρε μεταγραφή από την Μπαρτσελόνα στην Ιντερ.

Ο Βραζιλιάνος θρύλος κατάφερε κατά τη θητεία του στους «μπλαουγκράνα» να πετύχει 47 γκολ σε 49 ματς τη σεζόν 1996/97 ενώ για την Ιντερ την επόμενη χρονιά, βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 34 φορές σε 47 αναμετρήσεις.

Στο παρακάτω βίντεο αποδεικνύεται γιατί ο Ρονάλντο ήταν ο φόβος και τρόμος των αντιπάλων, κάθε φορά που τον έβρισκαν στο διάβα τους.

 

Τελευταία Νέα