ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Έκρηξη Μαραντόνα: «Ομάδες φέρονται σε παίκτες σαν να είναι σκλάβοι»

Έκρηξη Μαραντόνα: «Ομάδες φέρονται σε παίκτες σαν να είναι σκλάβοι»

Έκρηξη Μαραντόνα: «Ομάδες φέρονται σε παίκτες σαν να είναι σκλάβοι»

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα θεωρεί ότι υπάρχουν ομάδες που χρησιμοποιούν τον κορονοϊό ως δικαιολογία για να μην πληρώσουν τους ποδοσφαιριστές τους και ζητεί την δημιουργία ταμείου βοήθειας για προπονητές και παίκτες που έχουν ανάγκη.

Πολλή συζήτηση έχουν προκαλέσει στην Αργεντινή οι δηλώσεις του Κάρλος Τέβες για τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να μείνουν απλήρωτοι έως και ένα χρόνο, χωρίς να αντιμετωπίσουν πρόβλημα επιβίωσης, με αφορμή την κρίση του κορονοϊού.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος δέχθηκε μείωση αποδοχών στην Χιμνάσια λα Πλάτα, συμφωνεί εν μέρει με τον καλό του φίλο, επιθετικό της Μπόκα Τζούνιορς. «Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να μείνουν απλήρωτοι, είναι αλήθεια και όλοι το ξέρουμε. Αλλά υπάρχουν και παίκτες που δεν μπορούν να παίζουν δωρεάν, ούτε για έναν μήνα και οι ομάδες θα έπρεπε να τους πληρώσουν» επισήμανε ο 59χρονος Ντιεγκίτο.

«Κάποιες ομάδες το παίζουν ηλίθιες και θέλουν να εκμεταλλευτούν την συγκυρία για να αποφύγουν να πληρώσουν. Συμπεριφέρονται στους παίκτες σαν να είναι σκλάβοι εδώ και χρόνια» πρόσθεσε ο Μαραντόνα, λέγοντας ειρωνευόμενος ότι «μοιάζει σαν κάποιες ομάδες να έχουν πάντα μια πανδημία. Δεν θα έπρεπε να ψάχνουν για δικαιολογίες, γιατί οι παίκτες πρέπει να έχουν για να φάνε τουλάχιστον»!

Ο Μαραντόνα προσφέρθηκε να δημιουργήσει ένα ταμείο για την βοήθεια παικτών και προπονητών που έχουν βρεθεί σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση εξαιτίας της κρίσης που προκάλεσε ο ιός Covid-19, λέγοντας σχετικά ότι «οι παίκτες που ήταν αρκετά τυχεροί ώστε να βγάλουν πολλά χρήματα στην καριέρα τους, θα έπρεπε να στήσουν ένα ταμείο βοήθειας. Εγώ είμαι διατεθειμένος να συναντηθώ με τους υπόλοιπους προπονητές για να βοηθήσουμε έτσι άλλους προπονητές».