Ζωγράφισε την φανέλα στο σώμα του και παρουσιάστηκε! (vid)

Gazzetta team
Ζωγράφισε την φανέλα στο σώμα του και παρουσιάστηκε! (vid)

bet365

Ιδιαιτέρως πρωτότυπη «πρώτη» του Μαρσέλο Μορένο με την Κρουζέιρο, με τον Βολιβιανό επιθετικό να εμφανίζεται μπροστά στις κάμερες με την φανέλα της νέας του ομάδας στο... πετσί του.

Ξεχάστε τις συνηθισμένες παρουσιάσεις αθλητών που κρατούν την φανέλα της νέας τους ομάδας και χαμογελούν μπροστά στις κάμερες. Ο Μαρσέλο Μορένο πήγε τις παρουσιάσεις... εκατό χρόνια μπροστά, στην «πρώτη» του ως παίκτης της Κρουζέιρο.

Ο 32χρονος Βολιβιανός επιθετικός, ο οποίος θα παίξει με την ομάδα του Μπέλο Οριζόντε για τρίτη διαφορετική περίοδο στην καριέρα του (την σεζόν 2007-08 και την 2014-15 οι προηγούμενες), εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με μια φόρμα της ομάδας.

Όταν, λοιπόν, ήρθε η ώρα να μιλήσει στους δημοσιογράφους, σηκώθηκε, έβγαλε το πάνω μέρος της φόρμα και αποκάλυψε την φανέλα της Κρουζέιρο... ζωγραφισμένη πάνω στο σώμα του! «Αυτή η φανέλα ήταν πάντα μαζί μου» εξήγησε για τον συμβολισμό αυτής της κίνησης ο Μορένο, ο οποίος θα προσπαθήσει να βοηθήσει την Κρουζέιρο, ώστε να επιστρέψει άμεσα στην πρώτη κατηγορία, μετά τον πρώτο υποβιβασμό της στην ιστορία της.

 

Τελευταία Νέα