Μετά τον Μπάγεβιτς, «αντίο Βοσνία» λέει και ο... Πιάνιτς!

Gazzetta team
Μετά τον Μπάγεβιτς, «αντίο Βοσνία» λέει και ο... Πιάνιτς!

bet365

Έτοιμος να αποχαιρετήσει την Εθνική Βοσνίας, με την οποία μετράει 97 συμμετοχές, είναι ο απογοητευμένος Μίραλεμ Πιάνιτς.

Η ήττα της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης από την Ιταλία ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο των Βοσνίων, αλλά ενδέχεται να ήταν και το τελευταίο ματς του Μίραλεμ Πιάνιτς μέσα στο γήπεδο.

«Η τωρινή κατάσταση της εθνικής ομάδας είναι πολύ δύσκολη και τα αποτελέσματα δεν έρχονται. Δεν δείχνουμε αυτό που πρέπει» υποστήριξε ο 30χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα, δείχνοντας πολύ απογοητευμένος με τον υποβιβασμό της Βοσνίας στην League B.

«Υπήρξαν μεγάλα προβλήματα για πολλά χρόνια. Δεν πρέπει να κατηγορείται ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντούσαν Μπάγεβιτς, γιατί ήρθε όταν τα προβλήματα ήδη υπήρχαν» πρόσθεσε ο Πιάνιτς, απειλώντας επί της ουσίας να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα, με την οποία μετράει 97 συμμετοχές και 15 γκολ.

«Για εμένα είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθώ, πολύ δύσκολο γιατί ξέρω πως δουλεύουν στο εξωτερικό, πως γίνεται στους συλλόγους και σε άλλες εθνικές ομάδες. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε στο επίπεδο της League A και είμαστε μακριά από την ποιότητα των υπολοίπων εθνικών ομάδων. Υπάρχει έλλειψη υποδομής και οργάνωσης» κατέληξε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα