Τζον Φαν’ τ Σχιπ: «Η πίεση θα μας κάνει καλό για να πάρουμε την πρωτιά»

Gazzetta team
Τζον Φαν’ τ Σχιπ: «Η πίεση θα μας κάνει καλό για να πάρουμε την πρωτιά»

bet365

Για τον «τελικό» με την Σλοβενία μίλησε ο Τζον Φαν'τ Σχιπ, λέγοντας πως η πίεση που υπάρχει για τη νίκη μπορεί να κάνει μόνο καλό στην ομάδα για να φτάσει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου.
Βαλένθια - Παναθηναϊκός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Συναρπαστική εμπειρία στοιχήματος! |21+

Η Εθνική Ελλάδος καλείται την Τετάρτη (18/11, 21:45) να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλοβενίας, να πάρει το τρίποντο και να σκαρφαλώσει στην κορυφή του ομίλου.

Ο Ολλανδός τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου, ξεκαθάρισε πως ο συγκεκριμένος αγώνας είναι «τελικός» για την «γαλανόλευκη», ενώ ενδέχεται να προχωρήσει και σε αλλαγές, όπως δήλωσε, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την Μολδαβία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πάντα έχουμε πίεση. Άρα δεν υπάρχει διαφορά για το αυριανό παιχνίδι. Είναι καλή αυτή η πίεση. Θέλουμε το αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει να τελειώσουμε πρώτοι στον όμιλο. Είναι τελικός, όπως λένε όλοι και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Η Σλοβενία έχει την πολυτέλεια και της ισοπαλίας. Δεν θα εστιάσουμε στο παιχνίδι τους, αλλά στο δικό μας. Προετοιμαζόμαστε για το αυριανό παιχνίδι και τη νίκη.

Είμαστε αφοσιωμένοι στο παιχνίδι και στη νίκη. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε. Πάντα μπαίνουμε δυνατά, αυτό θα κάνουμε και αύριο. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους πίεση. Είναι μια πίεση που αντιμετωπίζουν οι παίκτες και στις ομάδες τους. Θα δώσουμε τα πάντα και στο τέλος θα δούμε αν αυτή η προσπάθεια ήταν αρκετή».

Για το αν έχει καταλήξει σε πρόσωπα για την ενδεκάδα: «Έχουμε επιλέξει 26 παίκτες, αρκετούς επιθετικούς ανάμεσά τους. Θα πάρουμε αύριο την απόφαση για όλες τις θέσεις, όχι μόνο του στράικερ. Έχουμε δει και αυτό είναι θετικό καινούριους παίκτες που έχουν δείξει ποιότητα στην προετοιμασία. Αυτό δείχνει πως υπάρχει βάθος και δυνατότητα άλλων επιλογών. Θα δούμε αν χρειαστεί να κάνουμε αλλαγές».

Για το αν έχει επιτευχθεί ο στόχος του βάθους της Εθνικής: «Στο ποδόσφαιρο αναπτύσσεις την ομάδα σου. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας πρέπει να είσαι υγιής. Χτυπηθήκαμε κι εμείς με την απουσία κάποιων παικτών, αλλά είχαμε την ευκαιρία να δούμε και κάποιους άλλους παίκτες. Διαπιστώσαμε πως αυτά τα παιδιά έκαναν καλή δουλειά, κατάλαβαν πώς θέλουμε να παίξουμε. Αυτό μας δίνει μεγαλύτερο βάθος και ανταγωνισμό. Οι παίκτες πρέπει να παλεύουν για να έχουν θέση στην ομάδα, διότι αυτή δεν είναι δεδομένη. Καταλαβαίνουν ότι πρέπει να παλέψουν για να αγωνίζονται με την Εθνική».

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα