Ελλάδα-Κύπρος: Απουσίες και ευκαιρία για δοκιμές

Ελλάδα-Κύπρος: Απουσίες και ευκαιρία για δοκιμές

bet365

Σήμερα (11/11, 16.45, COSMOTE SPORTS TV 1 και OPEN) η Εθνική αντιμετωπίζει την Κύπρο στη Ριζούπολη, σε φιλικό όπου ο Φαν'τ Σχιπ θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα.

Η Ελλάδα θέλει να συνεχίσει με νίκες στο Nations League όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μολδαβία (15/11, 21:45) και εντός έδρας την Σλοβενία (18/11, 21:45) σε ματς που θα κρίνουν πολλά για την πρώτη θέση του ομίλου.

Πριν από τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις, η Κύπρος θα είναι αντίπαλος (10/11, 16:45) σε ένα φιλικό παιχνίδι όπου ο Τζον Φαν'τ Σιπ θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα.

Ο Φαν'τ Σχιπ προβληματίζεται κυρίως για τον γκολκίπερ, τον δεξιό μπακ και τη μία θέση στο κέντρο. Φαίνεται ωστόσο πως προορίζει τους Φορτούνη και Τσιμίκα για το αρχικό του σχήμα.

Ο Διούδης δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα με την άμυνα να απαρτίζεται από αριστερά προς τα δεξιά με Τσιμίκα, Τζαβέλλα, Χατζηδιάκο και Ρότα ή Μαυρία. Στο κέντρο θα είναι ο Μπουχαλάκης με έναν εκ των Ζέκα - Κουρμπέλη, επιτελικός ο Φορτούνης και στα άκρα θα είναι οι Λημνιός και Τζόλης με φορ τον Παυλίδη.

Θυμίζουμε πως υπήρξε ατυχία με τον Μασούρα, ο οποίος γύρισε το πόδι του και δεν υπολογίζεται.

Διαβάστε επίσης:

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα