Έρικσεν: «Στην Εθνική με αφήνουν και παίζω βασικός ενώ στην Ιντερ όχι» (vid)

Κώστας Τόπας
Έρικσεν: «Στην Εθνική με αφήνουν και παίζω βασικός ενώ στην Ιντερ όχι» (vid)

bet365

Ο Κρίστιαν Έρικσεν, γι' ακόμα μία φορά έριξε τις... σπόντες του στην Ιντερ, για το γεγονός ότι ακόμα δεν τον εμπιστεύονται και τον αφήνουν στον πάγκο.

Ο Δανός μέσος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της εθνικής του ομάδας το βράδυ της Τετάρτης (14/10), καθώς πέρα από τις 100 συμμετοχές που συμπλήρωσε με τους Δανούς, ήταν κι αυτός ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε τη νίκη απέναντι στην Αγγλία, με 1-0.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Κρίστιαν Έρικσεν, μίλησε για τα συναισθήματα που νιώθει κάθε φορά που αγωνίζεται για την χώρα, εκφράζοντας παράλληλα και τη δυσαρέσκεια του, για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται στην Ίντερ.

«Αισθάνομαι πολύ ωραία κάθε φορά που έρχομαι στην Εθνική. Ακόμα και όταν ήμουν στη Τότεναμ, ήταν πολύ ωραία που με καλούσαν. Βέβαια, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Πλέον, δεν παίζω τόσο όσο έπαιζα στη Τότεναμ. Αλλά ανεξάρτητα σε ποια ομάδα παίζω, κάθε φορά που έρχομαι στην Εθνική είμαι ενθουσιασμένος. Εδώ μου επιτρέπουν να παίζω και είμαι χαρούμενος γι' αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο 28χρονος άσος των «νερατζούρι».

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα