Μολδαβία - Σλοβενία 0-4: Τεσσάρα κορυφής! (vid)

Gazzetta team
Μολδαβία - Σλοβενία 0-4: Τεσσάρα κορυφής! (vid)

bet365

Η Σλοβενία ήταν εντυπωσιακή, διέλυσε 4-0 εκτός έδρας τη Μολδαβία και είναι μόνη στην κορυφή του ομίλου της Εθνικής.

Ανανεωμένη ριζικά από τον κόουτς Κεκ, η Σλοβενία όχι μόνο δε χάνει, αλλά κάνει και άλμα κορυφής στο Νations League. Μετά το διπλό στο Κόσοβο, οι Σλοβένοι διέλυσαν με 4-0 εκτός έδρας τη Μολδαβία, έμειναν αήττητοι και είναι στην κορυφή με 10 βαθμούς και στο +2 από την Ελλάδα. Σούπερ ο Βούκιτς, πέτυχε χατ τρικ.

Πέντε ματς αήττητη η Σλοβενία και μάλιστα με μηδέν παθητικό, ενώ δεν έχει ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια στο Νations League. Πλέον, κρατά την τύχη στα χέρια της, μιας και υποδέχεται το Κόσοβο στις 15 Νοεμβρίου, ενώ τρεις μέρες αργότερα θα φιλοξενηθεί από την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ. Δυνατό ξεκίνημα για την ομάδα του Κεκ, αφού μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Λόβριτς. Τη σκυτάλη πήρε ο Βούκιτς, ο οποίος στο 37' από την άσπρη βούλα πέτυχε το 2-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα σημείωσε το 3-0. Ο μέσος της Σαραγόσα στο 55' σημείωσε χατ τρικ διαμορφώνοντας το 4-0.

Η βαθμολογία μετά από 4 αγώνες

1. Σλοβενία 10
2. ΕΛΛΑΔΑ 8
3. Κόσοβο 2
4. Μολδαβία 1

Η επόμενη αγωνιστική 5η (15/11)

Σλοβενία - Κόσοβο
Μολδαβία - Eλλάδα

Η 6η αγωνιστική (18/11)

Ελλάδα-Σλοβενία
Κόσοβο-Μολδαβία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα