Άγγλοι οπαδοί θέλουν Γκρέιαμ Πότερ στη θέση του Σάουθγκεϊτ

Άγγλοι οπαδοί θέλουν Γκρέιαμ Πότερ στη θέση του Σάουθγκεϊτ

Newsroom
Άγγλοι οπαδοί θέλουν Γκρέιαμ Πότερ στη θέση του Σάουθγκεϊτ

bet365

Μετά τον ιστορικό διασυρμό από την Ουγγαρία, έξαλλοι οι Άγγλοι οπαδοί θέλουν τον Γκρέιαμ Πότερ ως αντικαταστάτη του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Τα «τρία λιοντάρια» υπέστησαν βαριά εντός έδρας ήττα (4-0) από την Ουγγαρία στο Μολινό, παρέμειναν στην τελευταία θέση του ομίλου τους στο Nations League και κινδυνεύουν με υποβιβασμό στη League B.

Ο προβληματισμός για την παρουσία του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην άκρη του πάγκου είναι πλέον κάτι παραπάνω από αισθητός, με την Αγγλία να γυρίζει 94 χρόνια πίσω με το βαρύ σκορ που σημειώθηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τρίτης (14/6).

Έξω φρενών από τη νέα ήττα της ομάδας τους, πολλοί φίλοι της Αγγλίας ζητούν αντικατάσταση του Άγγλου στον πάγκο της ομάδας και μάλιστα έχουν βρει το πρόσωπο της επιλογής τους, που είναι ο κόουτς της Μπράιτον Γκρέιαμ Πότερ.

Επιμένουν ότι ο Σάουθγκεϊτ έχει προσφέρει όσα μπορούσε στην ομάδα και πως το υπάρχον ρόστερ θέλει έναν προπονητή να ξεκλειδώσει τις επιθετικές του αρετές.

«Νομίζω ότι μας πήγε όσο πιο μακριά μπορεί. Έχουμε πραγματικές πιθανότητες επιτυχίας με την ομάδα που έχουμε, αλλά ο προπονητής δεν ταιριάζει, ας είμαστε ειλικρινείς. Βάλτε τον Πότερ μέσα», ήταν ένα χαρακτηριστικό της... λαϊκής απαίτησης tweet.

«Εάν βάλετε τον Γκρέιαμ Πότερ επικεφαλής αυτής της ομάδας παικτών, θα αρχίσουμε αμέσως να τα πηγαίνουμε καλύτερα και να σημειώνουμε γκολ. Δεν μπορούμε να αφήσουμε άλλη γενιά να πάει χαμένη», τόνισε ένας άλλος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα