Γκάβι: Ο νεαρότερος σκόρερ της Ισπανίας που κάνει... πλάκα με τους αντιπάλους στα 17 του (pics & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Γκάβι: Ο νεαρότερος σκόρερ της Ισπανίας που κάνει... πλάκα με τους αντιπάλους στα 17 του (pics & vid)

bet365

Στα 17 του έχει τέτοια άγνοια κινδύνου, που αρχίζει να περνάει αντιπάλους πετώντας τη μπάλα από πάνω τους. Είναι πλέον και ο νεαρότερος σκόρερ της Ισπανίας. Ο Γκάβι σε τέτοια ηλικία, κάνει πράγματα που ελάχιστοι μπορούσαν να φανταστούν.

Ο νεαρός χαφ της Μπαρτσελόνα σε συλλογικό επίπεδο έχει καταθέσει από καιρό τα διαπιστευτήριά του με την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Τσάβι. Μια εμπιστοσύνη που φυσικά ο μικρός την έχει κερδίσει και που φυσικά ο νυν προπονητής των «μπλαουγκράνα» γνωρίζει πολύ καλά πως ο ποδοσφαιριστής την αξίζει και με το παραπάνω.

Τώρα, στην εθνική ομάδα της Ισπανίας, ο Λουίς Ενρίκε πράττει το ίδιο και ο Γκάβι τον βγάζει ασπροπρόσωπο. Από το ματς με την Τσεχία για το Nations League έγινε ο νεαρότερος σκόρερ για τους «φούριας ρόχας».

Τώρα, απέναντι στην Ελβετία, είχε το ποδοσφαιρικό θράσσος, τη μαγκιά και το σθένος ν' αρχίσει να κάνει πλάκα στους αντιπάλους του περνώντας τη μπάλα από πάνω τους και κάνοντάς τους να καταλάβουν πως μόνο με φάουλ θα τον σταματούσαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα