Μόντριτς: Γιόρτασε την 150η συμμετοχή του με την Κροατία όντας... σχεδόν αλάνθαστος (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μόντριτς: Γιόρτασε την 150η συμμετοχή του με την Κροατία όντας... σχεδόν αλάνθαστος (vid)

bet365

Η σεζόν για εκείνον συνεχίζεται κι όμως, δείχνει πιο δυνατός από πολλούς άλλους, παρά την ηλικία του. Ο Λούκα Μόντριτς όχι απλά δεν είναι κουρασμένος, αλλά στο ματς της Κροατίας με την Γαλλίας γιόρτασε την ιστορική συμμετοχή με απίστευτες επιδόσεις.

Ο Κροάτης χαφ αγωνίστηκε για 79' στην αναμέτρηση με τους Γάλλους το βράδυ της Δευτέρας, στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων μετά τον τελικό του Μουντιάλ του 2018.

Συμπλήρωσε 150 συμμετοχές με τη φανέλα με το εθνόσημο, συνεχίζει μια σεζόν που έχει αποδειχθεί τρομερά απαιτητική, κουραστική, αλλά και γλυκιά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Super Cup Ισπανίας και του Champions League.

Κι αντί να ρίχνει ταχύτητα ή να δείχνει κουρασμένος, ο Μόντριτς κάνει φοβερά πράγματα. Απέναντι στους «τρικολόρ» είχε 100% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του και 93% ακρίβεια στις μακρινές μπαλιές, σε 71 επαφές, αφού η αναμέτρηση ήταν ζόρικη για το σύνολο του Ντάλιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα