Ο Μπακασέτας έχει «εκτελέσει» με κάθε τρόπο τις 18 από τις 21 ομάδες της Süper Lig! (vids)

Ο Μπακασέτας έχει «εκτελέσει» με κάθε τρόπο τις 18 από τις 21 ομάδες της Süper Lig! (vids)

Γιώργος Ντυμένος
Ο Μπακασέτας έχει «εκτελέσει» με κάθε τρόπο τις 18 από τις 21 ομάδες της Süper Lig! (vids)

bet365

Ο 28χρονος επιθετικός σκόραρε πρόσφατα και εναντίον της Αλάνιασπορ, της πρώτης του ομάδας στη γειτονική χώρα, και μόλις απέναντι σε 3 της εκεί πρώτης κατηγορίας δεν έχει βρει δίχτυα ή έστω δώσει μία ασίστ
Αντιμέτωπος με παλιούς φίλους και γνωστούς βρέθηκε πρόσφατα ο Τάσος Μπακασέτας, καθώς τη Δευτέρα (8/3) η Τραμπαζονσπόρ υποδέχθηκε την Αλάνιασπορ, την ομάδα δηλαδή από την οποία τον απέκτησε έναντι ενός ποσού που υπολογίζεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ που κάλλιστα μπορεί να αυξηθεί μέσω ορισμένων μπόνους.
Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να την οδηγήσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα αφού οι κολλητοί του Γιώργος Τζαβέλλας και Μανώλης Σιώπης πήραν τη νίκη με 3-1, όμως εκείνος συνέχισε το... ξέφρενο σερί του και βρήκε ξανά δίχτυα. Πιο συγκεκριμένα στο 80' της αναμέτρησης μείωσε προσωρινά σε 2-1 και πλέον έφτασε τα 5 γκολ σε μόλις 8 εμφανίσεις του με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ, κάτι που αποτυπώνει ανάγλυφα πως βρίσκεται... on fire. Ετσι μετρά 11 τέρματα στη σεζόν (είχε ακόμη 6 πριν τη μεταγραφή του) και 24 σε όλες τις διοργανώσεις της γειτονικής χώρας, από το καλοκαίρι του 2019 και έπειτα, όταν και μετακόμισε στα μέρη της.
Παράλληλα σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του και αυτόματα η Αλάνιασπορ συγκαταλέγεται στα «θύματά» του και επειδή ως παίκτης της είχε σκοράρει (και) κόντρα στην Τραμπαζονσπόρ, τα εκεί ΜΜΕ ασχολούνται...εκτενώς, και λογικά, με τα κατορθώματά του.
Μάλιστα υπάρχει ένα στατιστικό στοιχείο, που δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά. Πιο συγκεκριμένα οι 18 από τους 21 «μονομάχους» της Süper Lig έχουν... νιώσει, με τον Α ή Β τρόπο, την επιθετική του «οργή», αφού μόνο σε 3 που βρίσκονται φέτος στη μεγάλη κατηγορία της Τουρκίας δεν έχει σκοράρει ή έστω δώσει μία ασίστ.
Πιο συγκεκριμένα με...
*Ανκαραγκιουτσού έχει 4 γκολ σε 3 ματς
*Καίμπασα έχει 3 γκολ και 1 ασίστ σε 5 ματς.
*Μπεσίκτας έχει 2 γκολ σε 4 ματς.
*Γαλατά έχει 2 γκολ σε 5 ματς.
*Ρίζεσπορ έχει 1 γκολ και 1 ασίστ σε 3 ματς.
*Αλάνιασπορ έχει 1 γκολ σε 1 ματς.
*Χατάισπορ έχει 1 γκολ σε 1 ματς.
*Ερζουρμούμσπορ έχει 1 γκολ και 2 ασίστ σε 2 ματς.
*Μαλάτιασπορ έχει 1 γκολ σε 2 ματς.
*Γκαζιάντεπσπορ έχει 1 γκολ σε 3 ματς.
* Γκεντσλερμπιρλιγκί έχει 1 γκολ σε 3 ματς.
*Καϊσέρισπορ έχει 1 γκολ σε 3 ματς.
*Κόνιασπορ έχει 1 γκολ σε 3 ματς.
*Ντενίζλισπορ έχει 1 γκολ σε 4 ματς.
*Τραμπζονσπόρ έχει 1 γκολ και 1 ασίστ σε 4 ματς.
*Ανταλίασπορ έχει 2 ασίστ σε 5 ματς.
*Φατίχ Καραγκεμρέκ έχει 1 ασίστ σε 1 ματς.
*Φενέρμπαχτσε έχει 1 ασίστ σε 4 ματς.
Οι μόνες που του... ξεφύγουν μέχρι στιγμής είναι η Ιστανμπουλσπόρ, η Σίβασπορ και η Γκεζτέπε, όπου σε 4,3 και 2 παιχνίδια αντίστοιχα που τις έχει αντιμετωπίσει δεν κατάφερε να σκοράρει ή να «φτιάξει» έστω ένα γκολ για κάποιον συμπαίκτη του.
Πάντως μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου... προλαβαίνει να προσθέσει τις δύο τελευταίες στο τεφτέρι του, αφού θα τις αντιμετωπίσει εκτός έδρας στις 3 και 28 Απριλίου αντίστοιχα και η ουσία είναι πως ο Μπακασέτας έχει ανοίξει... λογαριασμό με τις 18 από τις 21 ομάδες της μεγάλης κατηγορίας σε λιγότερο από 2 σεζόν και ενδέχεται μέχρι τη συμπλήρωσή τους να μετρά το 20/21, επίδοση άκρως εντυπωσιακή.
Για την ιστορία και ώστε να βγαίνουν τα νούμερα, τα 2 γκολ που λείπουν από τα όσα σας μεταφέραμε παραπάνω είναι κόντρα στην Ινέγκελσπορ που δεν είναι στα «σαλόνια», στο πλαίσιο του Κυπέλλου.
 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα