Μπακασέτας: «Ζωντανοί στη μάχη του τίτλου» (vid)

Μπακασέτας: «Ζωντανοί στη μάχη του τίτλου» (vid)

Gazzetta team
Μπακασέτας: «Ζωντανοί στη μάχη του τίτλου» (vid)

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος πέτυχε το γκολ νίκης της Τράμπζονσπορ στην Κασίμπασα, στάθηκε στη σημασία των τριών βαθμών για να μείνει η ομάδα της Τραπεζούντας στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Τάσος Μπακασέτας με το 11ο γκολ την τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα Τουρκίας χάρισε στην Τράμπζονσπορ την εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Κασίμπασα το απόγευμα της Πέμπτης (4/3). Ο 28χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς στο "Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Σταντιούμου" στάθηκε στη σημασία κατάκτησης των τριών βαθμών για να παραμείνει η ομάδα της Τραπεζούντας στη μάχη του τίτλου.

«Είναι σημαντική αυτή η νίκη για να παραμείνουμε στη μάχη για τον τίτλο. Δεν αξίζαμε να ηττηθούμε από τη Φενέρμπαχτσε την περασμένη εβδομάδα. Στην Κασίμπασα δουλέψαμε σκληρά και νικήσαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει άλλα δύο γκολ. Είχαμε σημαντικές ευκαιρίες. Έλαχε σε μένα να σκοράρω και πάλι το νικητήριο γκολ. Είμαι τόσο χαρούμενος», υποστήριξε ο Μπακασέτας.

Το χθεσινό γκολ του ήταν το τέταρτο σε επτά ματς με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 51 βαθμούς, στο -4 από την τρίτη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Πέλκα και στο -6 από τις Γαλατασαράι και Μπεσίκτας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα