Χανιά - Διαγόρας 2-0

Gazzetta team
Χανιά - Διαγόρας 2-0

bet365

Τα Χανιά επικράτησαν με 2-0 του Διαγόρα στο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Super League 2.

Την ώρα που στα ματς του Ιωνικού με τον Εργοτέλη και της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό παιζόταν η άνοδος την τελευταία αγωνιστική της Super League 2, τα Χανιά υποδέχονταν τον Διαγόρα σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν διεκδικούσε κάτι στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Οι Κρητικοί έκλεισαν νικηφόρα τη σεζόν επικρατώντας με 2-0 χάρη στα τέρματα των Σουντουρά και Μπραμπίγια. Ο Σουντουρά με σουτ στο 18' και με τη βοήθεια της κόντρας άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Χανίων, ενώ στο 64' ο Μπραμπίγια διαμόρφωσε το 2-0 με δεξί πλασέ μέσα από την περιοχή.

Ο Διαγόρας θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους όταν ο Σμυρλής με ωραία προσπάθεια και σουτ είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Λαμπίρη.

Τα Χανιά ολοκλήρωσαν τη σεζόν στην 5η θέση με 42 βαθμούς, με τον Διαγόρα να τερματίζει έκτος με 30.

Οι συνθέσεις:

Χανιά (Παπαδόπουλος): Λαμπίρης, Νίκολιτς (46′ Αναστασόπουλος), Ζιούλης, Γρομητσάρης, Καμαρά, Πλέγας (71′ Μιφτάρι), Κάρλος, Σουντουρά (63′ Διαμαντόπουλος), Μπραμπίγια (76′ Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης (63′ Καρτσαμπάς), Κάσσος

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Μπίντσης (70′ Κοντογιάννης), Δημήτρουλας, Νάτσης, Καρατάσιος, Κωστούλας, Μανωλάκης, Μασούρας (70′ Χότζα), Τσιαντούλας (46′ Μπαστακός), Κάκκο (90+2′ Αυγενικού), Σμυρλής (60′ Κοντοχρήστος), Γεωργίου

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα