Εργοτέλης - Χανιά 2-0 (vids)

Gazzetta team
Εργοτέλης - Χανιά 2-0 (vids)

bet365

Μετά το εντυπωσιακό «διπλό» επί του Λεβαδειακού, ο Εργοτέλης νίκησε και τα Χανιά, για την 3η αγωνιστική των play off, και δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος βρίσκεται στο -2 από τη 2η θέση που οδηγεί σε μπαράζ και στο -3 από την κορυφή που οδηγεί σε απευθείας προβιβασμό.
Μετά το 3-1 επί του Διαγόρα και το 0-1 επί του Λεβαδειακού, ο Εργοτέλης σημείωσε τρίτη διαδοχική νίκη στα play off της Super League 2. Επικράτησε 2-0 των Χανίων στο Παγκρήτιο και βρίσκεται πια στο -2 από τη 2η θέση και στο -3 από την κορυφή.

Ο Εργοτέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 33', όταν ο Μπουτσάκης βρέθηκε σε θέση βολής μέσα από την περιοχή, έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα αφού χτύπησε το οριζόντιο πέρασε άουτ. Στο επόμενο λεπτό έγινε μια φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Ο Διαμαντόπουλος πέταξε τη μπάλα μπροστά για τον Βασιλόγιαννη, ο οποίος σκόραρε, αλλά με απόφαση του β' βοηθού ο μεσοεπιθετικός των Χανίων καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ. Η απόφαση ήταν λανθασμένη, όμως, διότι τον Βασιλόγιαννη κάλυπτε ο Μαζουλουξής.

Η ομάδα του Ηρακλείου άνοιξε το σκορ στο 42', όταν ο Σερβιλάκης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, η μπάλα χτύπησε τυχαία στο πόδι του Κόλα, ο οποίος σκόραρε από κοντά (1-0).Τρία λεπτά μετά τη σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου ήρθε το 2-0 για τον Εργοτέλη. Ο Μανουσάκης στάθηκε τυχερός κερδίζοντας απανωτές κόντρες, βρέθηκε απέναντι από τον Κουτζαβασίλη, έσκαψε τη μπάλα και σκόραρε (2-0).

Ο Εργοτέλης κέρδισε πέναλτι στο 76', με τον Κουτζαβασίλη να ανατρέπει τον Μπουρσέλη σύμφωνα με τον διαιτητή Αγγελάκη (Μακεδονίας). Ο Κόνραντ που ανέλαβε την εκτέλεση, στο 77', είδε τον Κουτζαβασίλη να πέφτει στη δεξιά του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ. Τελευταία άξια αναφοράς ευκαιρία ήταν η κεφαλιά του Σουτουρά στο 87' που χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και πέρασε άουτ.

ΣΚΟΡΕΡ: 42' Κόλα, 48' Μανουσάκης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κόλα, Σερβιλάκης (90'+1' Ντουμάνης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπουρσέλης, Πέιος, Τσέλιος (60' Αμπντουλαχί), Μπουτσάκης (73' Κωστανάσιος), Μανουσάκης (73' Κατσούρι), Πατρινός (61' Κόνραντ).

ΧΑΝΙΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κάσσος (46' Νίκολιτς), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Παναγιωτούδης (46' Πλέγας), Κάρλος (80' Γκίνο), Τριανταφυλλάκος (46' Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (46' Σουντουρά), Διαμαντόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βαθμολογία Super League 2: Στην κορυφή η Ξάνθη, 4 ομάδες... στοιβάζονται σε 3 βαθμούς διαφορά

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα