ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 3-1

Gazzetta team
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 3-1

bet365

Ο Εργοτέλης νίκησε 3-1 τον Διαγόρα στην πρεμιέρα των play off της Super League 2 και παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της ανόδου και της επιστροφής στη Super League Interwetten

Ζωντανές έστω και τις λιγοστές ελπίδες που έχει για την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ, διατήρησε ο Εργοτέλης ξεκινώντας με το δεξί τα play off της Super League 2. Οι Κρητικοί κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-1 του Διαγόρα Ροδου και να φτάσουν έτσι τους 39 βαθμούς, με την διαφορά τους από τον δεύτερο Λεβαδειακό να παραμένει στους 5. Από την άλλη ο Διαγόρας που έμεινε στους 30 δεν έχει καμία ελπίδα για να διεκδικήσει την 2η θέση.

Από ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο

Από τα τρία παιχνίδια της πρεμιέρας των play off της Super League 2, αυτό που είχε το μικρότερο βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν αυτό ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Διαγόρα, δύο ομάδες που ουσιαστικά ελπίζουν μόνο στο θαύμα για να βρεθούν σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις. Το ότι δεν υπήρχε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν εμπόδισε τους Κρητικούς και τους Ροδίτες να προσφέρουν καλό θέαμα.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 3' κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τέρμα που πέτυχε ο Κοκίνης. Είκοσι λεπτά αργότερα (23') υπήρξε η αντίδραση των φιλοξενούμενων, με τον Μπαστακό να ισοφαρίζει και α στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το 1-1.

Καθάρισαν με 2 γκολ οι Κρητικοί

Το δεύτερο ημίχρονο στο Παγκρήτιο ανήκε ολοκληρωτικά στον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί κατάφεραν όχι μόνο να πετύχουν ακόμα δύο γκολ επικρατώντας με 3-1, αλλά να βάλουν ακόμα ένα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και να χάσουν και πέναλτι. Αρχικά στο 72' και με το σκορ στο 1-1 οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Μανουσάκη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Μπίντση. Στο 74' ο Κουατένγκ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με την λύτρωση να έρχεται στο 82' με τον Μανουσάκη που με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κόνραντ που στο 87' με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι (65′ Κούατενγκ), Σερβιλάκης (46′ Ποζατζίδης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Κοκκίνης (65′ Ντουμάνης), Κωστανάσιος (46′ Μανουσάκης), Κόνραντ.

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Σανδραβέλης (46′ Γεωργίου), Νάτσης, Ρουγκάλας, Κωστούλας, Μανωλάκης, Λινάρδος (57′ Αθανασίου), Αλάεθ (46′ Σμυρλής), Μπαστακός, Μασούρας (57′ Τσιαντούλας), Δημήτρουλας.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα