Πρεμιέρα play out Super League: «Απόδραση» με διπλό η ΑΕ Καραϊσκάκης από τα Τρίκαλα

Gazzetta team
Πρεμιέρα play out Super League: «Απόδραση» με διπλό η ΑΕ Καραϊσκάκης από τα Τρίκαλα

bet365

Η ΑΕ Καραϊσκάκης επικράτησε 1-0 των Τρικάλων εκτός έδρας στην πρώτη αγωνιστική των play out σε μία νίκη που την είχε ανάγκη.
Το τελικό 0-1 στο Τρίκαλα - ΑΕ Καραϊσκάκης στην πρώτη αγωνιστική των play out της Super League 2 διαμορφώθηκε με κεφαλιά του Θεολόγου στο 14ο λεπτό. Τα Τρίκαλα είχαν δοκάρι στο 40' μετά από εκτέλεση φάουλ του Νιάρου και κίνηση μπακ της ΑΕ Καραϊσκάκη που πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του. Στο 55' ο Ρούνεϊ έκανε το σουτ και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Περλιέσι των Τρικάλων που είχε αντικαστήσει τον τραυματία Γιακουμή. Η ΑΕ Καραϊσκάκης ως προτελευταία με αυτή τη νίκη πιάνει τους 21 πόντους ενώ τα Τρίκαλα μένουν στους 24.
Τρίκαλα (Σ. Παπαδόπουλος): Γιακουμής (17′ λ.τ Περλιέσι), Νιάρος, Τάχατος (66′ Ελευθεριάδης), Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Σταματής (82′ Σιλβάνο), Πέλκας, Πιαστόπουλος και Ευθυμίου.
ΑΕ Καραϊσκάκης (Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Ρουμπαγκούνγκα, Δούμτσιος, Κορέλας (69′ Νταλακούρας), Μπρέμπος (60′ Μπεκατώρος), Φετεινίδης, Κλιγγόπουλος, Ρούνεϊ, Λόβριτς και Λουίς Φελίπε (54′ Μαύρου).
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα