Χανιά - Απόλλων Λάρισας 2-1: Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο (vids)

Gazzetta team
Χανιά - Απόλλων Λάρισας 2-1: Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο (vids)

bet365

Τα Χανιά κατάφεραν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς επικράτησαν με 2-1 του Απόλλων Λάρισας κι έτσι να «σκαρφαλώσουν» προσωρινά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας της Super League 2.

Γκολ και θέαμα είχαμε στον αγώνα των Χανίων με τον Απόλλωνα Λάρισας, στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων. Από νωρίς μάλιστα και συγκεκριμένα στο 8’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ χάρη στο εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε ο Μπραμπίγια. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός από μακρινή απόσταση εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστρά για το 1-0.

Η απάντηση όμως των φιλοξενουμένων ήταν άμεση. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τασιούλης με μια όμορφη ενέργεια βρήκε τον Ομπράντοβιτς κι εκείνος με ωραίο πλασέ, ισοφάρισε για τον Απόλλωνα. Παρ’ όλα αυτά τα Χανιά δεν πτοήθηκαν από την ισοφάριση και στο 16’ πήραν εκ νέου το προβάδισμα.

Αυτή τη φορά ο Μπραμπίγια έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Τριανταφυλλάκος έκανε την κεφαλιά και νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε, πετυχαίνοντας το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λάρισας μπήκε πιο δυνατά και έψαχνε ξανά το γκολ της ισοφάρισης. Ωστόσο, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου κατάφερε να διατηρήσει μέχρι τέλους το προβάδισμα και να πανηγυρίσει την κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών.

Πλέον, μετά από αυτό το τρίποντο τα Χανιά ανέβηκαν προσωρινά στην 4η θέση με 34 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, έμεινε στου 24 βαθμούς και στην 8η θέση της Super League 2.

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Αναστασόπουλος, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Ουνγιαλίδης (83′ Ζιούλης), Παναγιωτούδης, Κάρλος, Τριανταφυλλάκος (83′ Σωτρηάκος), Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (72′ Σουντουρά), Κάσσος (56′ Γκίνο).

Απόλλων Λάρισας (Κώστας Φρατζέσκος): Αστράς, Καμπέρης (46′ Mπαλογιάννης), Μόρας, Σκούπρας, Λίταινας (46′ Μπάμπης), Μπάλλας, Γιάκος (46′ Σούλτσε) , Χατζής, Αθανασιάδης (66′ Γκουντρουμπής), Τασιούλης, Ομπράντοβιτς (66′ Σέχου).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα