AE Καραϊσκάκης - Δόξα Δράμας 1-1 (vid)

Gazzetta team
AE Καραϊσκάκης - Δόξα Δράμας 1-1 (vid)

bet365

Ο Καραϊσκάκης κρατούσε στα χέρια του το τρίποντο μέχρι το 87’, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση από τη Δόξα Δράμας κι έχασε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά του στο -5 ενόψει play-out.

«Ξεκόλλησε» μεν από την τελευταία θέση, έχασε, όμως, μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να μειώσει την ψαλίδα από τη σωτηρία. Ο Καραϊσκάκης έμεινε στο 1-1 κόντρα στη Δόξα Δράμας, με τους Δραμινούς να σώζουν την παρτίδα στο 87ο λεπτό, χάρη στη «χρυσή» αλλαγή του Θανάση Κολιτσιδάκη, τον Σαμπανίδη, ο οποίος βρήκε δίχτυα με την πρώτη του επαφή στο ματς.

Μέχρι εκείνο το σημείο, οι Αρτινοί κρατούσαν τα ηνία του σκορ και το τρίποντο, με τον Θεολόγο να σκοράρει στο 67’ για το 1-0 με καρφωτή κεφαλιά.

Ωστόσο, η ισοπαλία ήταν το τελικό αποτέλεσμα και αντί η ομάδα του Γιάννη Μάγγου να μειώσει στο -5 με έξι αγωνιστικές να απομένουν (συν τα play-outs), η Δόξα διατήρησε την απόσταση ασφαλείας των οκτώ βαθμών (21 έναντι 13).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2


ΑΕ Καραϊσκάκης (Μάγγος): Μπουργάνης, Φετεινίδης, Τάμπας, Θεολόγου, Λόβριτς, Κλιγκόπουλος, Μπρέμπος (31′ λ.τρ. Τσούτσης – 92′ Λουίς Φελίπε), Ρουμπαγκούκα (92′ Κορέλας), Δούμτσιος, Ναζίμ, Ρούνεϊ (80′ Δερμιτζάκης)

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Παρασκευάς, Πινδώνης (72′ Μένσα), Μπολάκης (82′ Φυτόπουλος), Κουκόλης, Αγιώτης, Χάμοντ (86′ Σαμπανίδης), Παπαϊωάννου (72′ Μπελεβώνης), Μαυριάς, Κουτσιανικούλης, Κόντος (82′ Μπαράνκο)

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα