ΟΦ Ιεράπετρας - Χανιά 0-1: «Απόδραση» με Νίκολιτς (vids)

Gazzetta team
ΟΦ Ιεράπετρας - Χανιά 0-1: «Απόδραση» με Νίκολιτς (vids)

bet365

Το αήττητο για τα Χανιά καλά κρατεί! Για όγδοο σερί παιχνίδι η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου συνεχίζει στο πρωτάθλημα χωρίς ήττα. Αυτή τη φορά επικράτησε με 1-0 της Ιεράπετρας και «σκαρφάλωσε» στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα των Χανιών, καθώς στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξαν το σκορ με τον Νίκολιτς. Ο 20χρονος Βόσνιος δεξιός μπακ, ο οποίος αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό, έφυγε πίσω από τη σέντρα στην αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους από πάσα του Βασιλόγιαννη, έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή και σκόραρε. Το 0-1 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά, ψάχνοντας να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. Παρ’ όλα αυτά τα Χανιά κατάφεραν να διατηρήσουν τον ρυθμό του αγώνα και το προβάδισμα κι έτσι στο τέλος κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς, χάρη στο γκολ του Νίκολιτς.

Μετά από αυτή τη νέα νίκη, τα Χανιά έφτασαν τους 31 βαθμούς και σκαρφάλωσαν στην 4η θέση της Super League 2. Από την άλλη ο ΟΦ Ιεράπετρας παρέμεινε στην προτελευταία θέση με 12 βαθμούς.

ΟΦΙ (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Βογιατζής, Μασουέρο (46′ Αποστολίδης), Σμίλτος, Ζήσης, Λεμονής, Ντούνης (67′ Αρναούτογλου), Φουάσης (78′ Αρσενίδης), Γκίνη, Κούστα, Ντάλα Κόστα (56′ Πριόνας)

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς, Καμαρά (32′ λ.τ. Γρομητσάρης), Ανδρέου, Σωτηράκος, Κάρλος, Παναγιωτούδης, Τριανταφυλλάκος (58′ Δημητριάδης), Σουντουρά, Βασιλόγιαννης, Διαμαντόπουλος (58′ Κάσσος)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα