Χανιά - Διαγόρας Ρόδου 1-0: Νίκη τετράδας!

Gazzetta team
Χανιά - Διαγόρας Ρόδου 1-0: Νίκη τετράδας!

bet365

Η ομάδα των Χανιών επικράτησε με 1-0 του Διαγόρα Ρόδου, χάρη στο γκολ του Καμαρά κι έτσι παρέμεινε για έβδομη αγωνιστική αήττητη!

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κοντοχρήστου, ο Σμυρλής ανενόχλητος μέσα από την μικρή περιοχή δεν μπόρεσε να την στείλει με πορεία προς την εστία και στην συνέχεια της φάσης το σουτ του Λινάρδου κατέληξε άουτ! Ο Διαγόρας απείλησε ξανά λίγα λεπτά αργότερα, αλλά το πλασέ του Σμυρλή δεν βρήκε εστία.

Στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης, οι Χανιώτες ζήτησαν πέναλτι μετά από διεκδίκηση ανάμεσα σε Σανδραβέλη και Διαμαντόπουλο, ωστόσο ο Περάκης δεν είδε κάποιο αντικανονικό μαρκάρισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 54’ τα Χανιά έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ! Ο Διαμαντόπουλος έκανε το σουτ, ο Τσέλιος απόκρουσε σε πρώτο χρόνο, στη συνέχεια ο επιθετικός της ομάδας των Χανίων επιχείρησε νέο σουτ και δέχτηκε μαρκάρισμα από τον Κοντοχρήστο, ζητώντας πέναλτι.

Τελικά, το γκολ ήρθε με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Ο Καμαρά με ένα απίστευτο σουτ νίκησε τον Τσέλιο κι πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φέρουν και πάλι το ματς στα ίσα στο 78’, Μετά από γρήγορη αντεπίθεση, ο Ζόρντι Αλάεθ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Κουτζαβασίλη, όμως το πλασέ που επιχείρησε κατέληξε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας των Χανίων.

Ετσι, το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος με αποτέλεσμα τα Χανιά να ανέβουν στην 5η θέση με 28 βαθμούς, και τον Διαγόρα Ρόδου, να υποχωρεί στην έκτη θέση με δύο βαθμούς λιγότερους.

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Πλέγας (46′ Παναγιωτούδης), Κάρλος, Δημητριάδης (80′ Τριανταφυλλάκος), Κάσσος (77′ Βρεττός), Βασιλόγιαννης (89′ Σωτηράκος), Διαμαντόπουλος (80′ Μασένα).

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Μανωλάκης (68′ Κάκκο), Ρουγκάλας (44′ λ.τ. Σελινιωτάκης), Κωστούλας (78′ Καρατάσιος), Κοντοχρήστος, Λινάρδος, Σμυρλής (68′ Αλάεθ), Κονέ (79′ Μπαστακός), Μασούρας, Αθανασίου.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα