Εργοτέλης - Τρίκαλα 2-3 (vid)

Gazzetta team
Εργοτέλης - Τρίκαλα 2-3 (vid)

bet365

Λύτρωση για τα Τρίκαλα! Μετά από 11 διαδοχικές απώλειες και με κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις τους, οι Θεσσαλοί έριξαν ακόμη ένα «χτύπημα» στον Εργοτέλη και πήραν σπουδαίο διπλό στο 89’ (2-3), βγάζοντας επιτέλους αντίδραση.

Χρειάστηκε να έρθουν τα πάνω-κάτω, να γίνει διψήφιος ο αριθμός των συνεχόμενων αγώνων δίχως τρίποντο, να προσβληθούν από κορονοϊό ο προπονητής και άλλα πέντε μέλη του κλαμπ. Η αντίδραση στο χορτάρι και η νίκη, όμως, είναι επιτέλους γεγονός για τα Τρίκαλα. Δίχως τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο και με ακόμη δύο παίκτες θετικούς, οι Θεσσαλοί ξέσπασαν για το σερί των 11 ματς που τους είχε προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στην υπόθεση play-offs και απέδρασαν με ηρωικό τρόπο από την έδρα του Εργοτέλη, χάρη στο καθοριστικό χτύπημα πέναλτι με το οποίο ευστόχησε ο Ριζογιάννης στο 89ο λεπτό.

Τον λογαριασμό του ματς είχε γράψει η άτυπη «μονομαχία» των Μανουσάκη-Ευθυμίου. Ο παίκτης των Κρητικών ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 37’, όμως, ο δεύτερος «χτύπησε» δύο φορές στο 41’ και το 53’ και γύρισε το ματς για τους φιλοξενούμενους.

Παρ’ όλα αυτά, στο 78’ η ομάδα του coach Ταουσιάνη ισορρόπησε εκ νέου με τον 23χρονο επιθετικό και κυνήγησε με τη σειρά της την ανατροπή-στην-ανατροπή. Ωστόσο, «προδόθηκε» στο φινάλε και μοιραία σημείωσε την 5η διαδοχική της ήττα, συνεχίζοντας την ελεύθερη πτώση από την κορυφή της Super League 2. Στους 28 βαθμούς και το -6, δηλαδή, από τον Ιωνικό (με ματς περισσότερο), ενώ αντίθετα τα Τρίκαλα ανέπνευσαν ξανά και έφτασαν τους 19.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μποτέ (57′ Κατσούρι), Ποζατζίδης (46′ Σερβιλάκης (87′ λ.τ Πατρινός), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Άμπι (58′ Κόνραντ), Μπουρσέλης, Κοκκίνης (70′ Κούατενγκ), Μανουσάκης.

Τρίκαλα (*Καλογιάννης): Γιακουμής, Διαμαντόπουλος (46′ Σταματής), Ευθυμίου (72′ Ταχάτος), Ελευθεριάδης (81′ Αλμπάνης), Νιάρος, Παπαγεωργίου, Πελκας (81′ Ντιαλόσι), Πιαστόπουλος, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Σουλιώτης.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα