Super League 2: Μόνο 4 από τις 12 ομάδες δεν έχουν αλλάξει προπονητή

Gazzetta team
Super League 2: Μόνο 4 από τις 12 ομάδες δεν έχουν αλλάξει προπονητή

bet365

Η κατηγορία «τρέχει» μόλις 2 μήνες και 15 ματς, αλλά οι πάγκοι της είναι κάτι παραπάνω από... ηλεκτρικοί
Κάτι παραπάνω από... ηλεκτρικοί είναι οι πάγκοι στη Super League 2 και ο Χρήστος Παρασκευόπουλος είναι το τελευταίο, χρονικά, «θύμα» τους αφού αποχώρησε από εκείνον της Παναχαϊκής μετά το 0-0 κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Οι Αχαιοί είναι η ομάδα με τις περισσότερες αλλαγές στη σεζόν αφού άλλαξαν προπονητή και πριν την έναρξή της (πλην υπηρεσιακών), ενώ μόνο 4 από τις 12 ομάδες (ο Εργοτέλης, ο Ιωνικός, ο Διαγόρας και η Δόξα Δράμας) παραμένουν με τον ίδιο κόουτς.
Παρότι μάλιστα έχουν παρέλθει μόλις 2 μήνες από την έναρξη της χρονιάς και έχουν παιχθεί 15 αγωνιστικές, αριθμός σχετικά μικρός. Συνολικά, μαζί με τους υπηρεσιακούς, έχουν υπάρξει 12 αλλαγές τεχνικής ηγεσίας, ενώ ήδη 2 προπονητές (οι Νίκος Παπαδόπουλος και Γιάννης Μάγγος) έχουν κοουτσάρει στην κατηγορία με 2 διαφορετικές ομάδες.
Ας δούμε λοιπόν ξεχωριστά τα τεκταινόμενα...
*Ο εκ των πρωτοπόρων Εργοτέλης δεν έχει ακόμη προχωρήσει σε κάποια αλλαγή. Ο Γιάννης Ταουσιάνης παραμένει ακλόνητος στη θέση του και «τρέχει» ρεκόρ 9-1-5.
*Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ιωνικό, τον έτερο της κορυφής. Ο Δημήτρης Σπανός συνεχίζει από την αρχή της χρονιάς και το δικό του ρεκόρ είναι 8-4-3.
Λεβαδειακός ξεκίνησε τη χρονιά με τον Σωτήρη Αντωνίου, που όμως αποχώρησε μετά από 10 ματς (4-5-1). Τον 46χρονο διαδέχθηκε ο Τζουζέπε Σανίνο που συμπλήρωσε ήδη 5 παιχνίδια στον πάγκο των Βοιωτών (3-1-1).
*Ακλόνητος στη θέση του είναι και ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο κόουτς του Διαγόρα Ρόδου που λογίζεται εκ των ευχάριστων εκπλήξεων της σεζόν συνεχίζει από την αρχή της χρονιάς και έχει φέρει την ομάδα σε τροχιά play off (7-5-3).
Ξάνθη αντίθετα ξεκίνησε με τον Τόνι Πόποβιτς, που απομακρύνθηκε μετά από 9 αγώνες (4-3-2). Στον αμέσως επόμενο στον πάγκο βρέθηκε ο «υπηρεσιακός» ο Ρένος Δημητριάδης (0-0-1) και έκτοτε τα «ηνία» έχει ο Μπάμπης Τεννές (3-2-0).
*Τα Χανιά ξεκίνησαν με τον Αλέκο Βοσνιάδη, όμως εκείνος αποχώρησε ύστερα από 10 αγώνες και μία ήττα στη Λάρισα (2-3-5). Τον διαδέχθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος που σε 5 παιχνίδια έχει ρεκόρ 3-1-1.
Νίκος Παπαδόπουλος που πλέον βρίσκεται στα Χανιά είχε αναλάβει την Παναχαϊκή πριν την έναρξη της χρονιάς, αντί του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Στην Πάτρα έμεινε για 10 αγώνες (3-5-2), οπότε και τον αντικατέστησε ο Χρήστος Παρασκευόπουλος (1-2-2) που και εκείνος αποτελεί πια παρελθόν. Θα τον διαδεχθεί ο Χρήστος Καραπίτσος.
Απόλλων Λάρισας άρχισε τη σεζόν με τον Γιάννη Μάγγο, ο οποίος όμως παραιτήθηκε μετά από 5 αγώνες (0-2-3). Ο Γιάννης Τσακμακίδης ήταν στον πάγκο σε ένα παιχνίδι (1-0-0) και έκτοτε τα «ηνία» πήρε ο Κώστας Φραντζέσκος (2-4-2).
*Στα Τρίκαλα πριν από μερικές ημέρες υπήρξε το «επεισοδιακό διαζύγιο» με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη (3-6-5) και στη χθεσινή (17/3) ήττα στη Δράμα τα «ηνία» είχε ο «υπηρεσιακός» Βασίλης Καλογιάννης.
Δόξα Δράμας συνεχίζει με τον Θανάση Κολιτσιδάκη (4-2-8), ο οποίος πήρε «βαθιά ανάσα» μετά το χθεσινό 1-0 επί των Τρικάλων.
*Αντίθετα στον ΟΦ Ιεράπετρας αποδείχθηκε σύντομη η παρουσία του Μανώλη Παπαματθαιάκη (0-2-3) και μετά την αποχώρησή του ανέλαβε ο Τιμόθεος Καβακάς (2-2-6).
*Προπονητή έχει αλλάξει και ο ουραγός ΑΕ Καραϊσκάκης, καθώς ξεκίνησε με τον Δημήτρη Μπέλα (0-3-3), αλλά στις αρχές Φεβρουαρίου τον διαδέχθηκε ο Γιάννης Μάγγος (1-2-6) που είχε ξεκινήσει τη σεζόν στον Απόλλωνα Λάρισας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα