ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΧΑΝΙΑ 0-1 (vids)

Gazzetta team
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΧΑΝΙΑ 0-1 (vids)

bet365

Τα Χανιά με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0 επί του Εργοτέλη και να «σκαρφαλώσουν» στην 6η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς. Παραμένει πρώτος ο Εργοτέλης μαζί με τον Ιωνικό, με 28 βαθμούς.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς ήρθε στο 25' όταν μετά από λάθος της άμυνας του Εργοτέλη, ο Καρλίτος επιχείρησε ένα δυνατό σουτ με το εξωτερικό, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Κατσιμήτρου.

Η απάντηση του Εργοτέλη ήταν άμεση καθώς ένα λεπτό αργότερα, βρέθηκε κοντά στο 1-0, όταν ο Μανουσάκης βρέθηκε απέναντι από τον Κουτζαβασίλη, με τον γκολκίπερ των Χανίων να πέφτει στη γωνία και να αποσοβεί τον κίνδυνο για την ομάδα του. Παρά την ασφυκτική πίεση που άσκησε στη συνέχεια μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου, ο Εργοτέλης δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 60', μετά από εκτέλεση φάουλ του Ποζατζίδη, ο Μαζουλουξής πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Κουτζαβασίλη και χάθηκε αυτή η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Παρ' όλα αυτά, τα Χανιά λίγο έλειψε να πετύχουν το 0-1 στο 80' αλλά το σουτ του Δημητριάδη κατέληξε άουτ.

Τελικά, το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων! Μετά από μία σέντρα από τα αριστερά ο Δημητριάδης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 0-1, όπου ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ετσι, τα Χανιά έφτασαν τους 21 βαθμούς και «σκαρφάλωσαν» στην 6η θέση, ενώ ο Εργοτέλης παρέμεινε στους 28, αλλά παραμένει πρώτος στη βαθμολογία.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι, Ποζατζίδης (80′ Αλεξάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Αμπντουλαχί (55′ Τσέλιος), Μπουτσάκης (80′ Σερβιλάκης), Μανουσάκης, Κωστανάσιος (75′ Πατρινός), Κόνραντ (55′ Μπουρσέλης).

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας (46′ Αναστασόπουλος), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Πλέγας (65′ Δημητριάδης), Παναγιωτούδης, Κάρλος, Βασιλόγιαννης, Βρεττός (57′ Μασένα), Διαμαντόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα