ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-1 (vid)

Gazzetta team
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-1 (vid)

bet365

Ροδίτες για… κορυφή! Με το γκολ του Λινάρδου στο 30’, ο Διαγόρας πανηγύρισε μεγάλο διπλό στην έδρα της Παναχαϊκής (0-1) και με πέντε σερί νίκες έφτασε να είναι μόνος στη 2η θέση (-2 από Εργοτέλη). «Μοιραίος» ο Μπάτκοβιτς με δοκάρι για το 1-1 στο 94'.

Η αγαπημένη συνταγή νίκης του Διαγόρα τη φετινή σεζόν τον οδηγεί σε τροχιά ανόδου και κορυφής. Για πέμπτο διαδοχικό ματς και έκτο συνολικά στα παιχνίδια που πήρε το τρίποντο, οι Ροδίτες επικράτησαν με 1-0, αυτή τη φορά στην «Αγιά» κόντρα στην Παναχαϊκή κι έμειναν μόνοι στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα ματς με πολύ καλό ρυθμό στο δεύτερο μέρος και αρκετές ευκαιρίες, μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Λινάρδος, ο οποίος σκόραρε εξ επαφής στο 30’, δίχως να πανηγυρίσει κόντρα στην πρώην του ομάδα (σεζόν 2019/20, πριν φύγει στη Σιγκαπούρη και τη Γκεϊλάνγκ).

Από εκεί και πέρα, το σκορ παρέμεινε άθικτο χάρη στην συνεισφορά των δύο κίπερ, Κολοβούρη και Τσέλιου αλλά και του… δοκαριού, που σταμάτησε δύο φορές τις τελικές προσπάθειες του Μαυροβούνιου, Μπάτροβιτς, για την ισοφάριση. Η δεύτερη, μάλιστα, σημειώθηκε στο 94’, δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, με τον παίκτη της Παναχαϊκής να τολμά το γυριστό, αλλά τη μπάλα να μην καταλήγει στα δίχτυα ούτε σε πρώτο χρόνο, ούτε στο… ριμπάουντ του Πατάπη.

Έτσι, ο Διαγόρας προσπέρασε τον Λεβαδειακό, βρίσκεται στο -2 από τον Εργοτέλη και πατάει γερά στα πόδια του στις υψηλές θέσεις ενόψει play-offs. Αντίθετα, η Παναχαϊκή έμεινε στους 18 βαθμούς και την 5η θέση.

Παναχαϊκή (Παρασκευόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος (85′ Παπαδόπουλος), Μασούρας (59′ Τσερούτι), Πλιάτσικας, Πατάπης, Σταμόπουλος, Μπρους, Ανάκογλου, Μπάτροβιτς, Γιούσης (85′ Λαρέα), Μουστακόπουλος (71′ Κουσκουνάς).

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κώστουλας, Σελινιωτάκης (63′ Αθανασίου), Κοντοχρήστος, Μασούρας, Ντοριβάλ (84′ Σμυρλής), Λινάρδος, Αλάεθ (84′ λ.τ Κάκκο), Γεωργίου (76′ Αυγενικού), Μπαστακός (76′ Κονέ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα