Ιωνικός - Εργοτέλης 2-3: Εργο-Τσέλιος παράσταση! (vids)

Gazzetta team
Ιωνικός - Εργοτέλης 2-3: Εργο-Τσέλιος παράσταση! (vids)

bet365

Σε ένα ντέρμπι που τα είχε όλα ο Εργοτέλης επικράτησε με 3-2 του Ιωνικού στη Νεάπολη, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ηλία Τσέλιο, ο οποίος πέτυχε και τα τρία τέρματα για την ομάδα του. Μόνοι στην κορυφή οι Κρητικοί και στο +2 από Λεβαδειακό και Διαγόρα.

Από πολύ νωρίς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από μία μπαλιά μέσα στην περιοχή, ο Νιάσε ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ έκανε κεφαλιά πάσα και ο Ρόλε από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Παρά τις διαμαρτυρίες των παικτών του Εργοτέλη το γκολ μέτρησε κανονικά!

Η απάντηση των Κρητικών δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 17' ο Τσέλιος με ένα εξαιρετικό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή νίκησε τον Γκίνη και έκανε το 1-1!

Στο 23ο λεπτό του αγώνα, ο Ιωνικός έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα αλλά ο Κάστρο, ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από ένα σημείο όπου άνετα θα μπορούσε να σκοράρει ένα από τα ευκολότερα γκολ της καριέρας του!

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν εξαιρετικός. Ο Εργοτέλης παρά το γεγονός ότι βρέθηκε με το «καλημέρα» πίσω στο σκορ, ανέβασε ρυθμό δημιούργησε ευκαιρίες και σκόραρε, ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν για να σκοράρουν και δεύτερη φορά και λίγο έλειψε να το πετύχουν πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Μετά από φάουλ του Πλατέλλα ο Νιάσε βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι έκανε μία παράλληλη πάσα, ωστόσο η μπάλα πέρασε από όλους, ενώ σε δεύτερη φάση ο Ματσούκας νικήθηκε από τον Κατσιμήτρο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι ότι δεν κατάφεραν να κάνουν λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου, το πέτυχαν στο 52'.

Ρόλε, Κάστρο και Πλατέλλας συνεργάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κατσιμήτρο, τον οποίο και νίκησε με έξυπνη λόμπα, κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του Ιωνικού.

Βέβαια, αυτό το σκορ δεν παρέμεινε για αρκετά λεπτά καθώς στο 71' ήρθε η ισοφάριση από τον Εργοτέλη. Ο Σερβιλάης πάσαρε στον Τσέλιο και εκείνος με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 2-2!

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός των Κρητικών ήταν σε τρομερή μέρα και στο 81' βρήκε και τρίτη φορά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Σερβιλάκης πρόλαβε πάνω στη γραμμή την μπάλα έκανε τη σέντρα και ο Τσέλιος με απίστευτο σουτ στην κίνηση ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ και έκανε το 2-3 για τους «κιτρινόμαυρους».

Το 3-2 υπέρ του Εργοτέλη παρέμεινε μέχρι το τέλος κι έτσι με ανατροπή και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσέλιο, κατέκτησε τους τρεις βαθμούς. Πλέον, μετά από αυτή τη νίκη ο Εργοτέλης απολαμβάνει την μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίας μιας και βρίσκεται στο +2 από τον δεύτερο Λεβαδειακό.

Από την άλλη ο Ιωνικός έμεινε στους 21 βαθμούς και κατρακύλησε στην τέταρτη θέση, αφού Διαγόρας Ρόδου και Λεβαδειακός νίκησαν και τον προσπέρασαν στη βαθμολογία.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Ποζατζίδης (56΄ Σερβιλάκης), Neral, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Appi (45′ Μπουτσάκης), Μανουσάκης (56΄ Μπουρσέλης), Κωστανάσιος (67΄ Κοκκίνης), Conraad

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Omar, Μουστάκης (25΄ Παπαγεωργίου), Κύργιας (45΄ Πογοσιάν), Φαζός, Γκοτσούλιας, Niasse, Ματσούκας, Rolle, Castro, Πλατέλλας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα