ΧΑΝΙΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ 0-1 (vid)

Gazzetta team
ΧΑΝΙΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ 0-1 (vid)

bet365

Επιστροφή στις νίκες για τον Ιωνικό, ο οποίος πέρασε από την έδρα των Χανίων (1-0) χάρη στον συνήθη ύποπτο (Κάστρο, 7ο γκολ στη σεζόν) και προσπέρασε προσωρινά τον Εργοτέλη στην κορυφή. Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς και οι δύο ομάδες.

Δύο αρνητικά αποτελέσματα ήταν και… πάνε. Ο Ιωνικός επανήλθε στα τρίποντα, κάνοντας νέο βήμα κορυφής, με το διπλό που απέσπασε κόντρα στα Χανιά (0-1). Οι Νικαιώτες προέρχονταν από ήττα με Δόξα Δράμας και ισοπαλία με τον Λεβαδειακό, όμως, απέναντι στους Χανιώτες του νεοφερμένου, Νίκου Παπαδόπουλου κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους και νίκησαν χάρη στον… συνήθη ύποπτο, Ματίας Κάστρο.

Ο Αργεντίνος «killer» πήρε το όπλο του στο 45+1’ με κοντινή προβολή, έφτασε τα 7 γκολ με το τέλος του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας κι έτσι οι φιλοξενούμενοι, που έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 21’ και την αποβολή του Καρλίτο για «δολοφονική» σχαριά, προηγήθηκαν σε άκρως καθοριστικό σημείο. Η δεύτερη αποβολή του Τιεντσέ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έφερε το ματς σε αριθμητική ισορροπία στο 71’, αλλά δεν επηρέασε τη ροή του αγώνα, με την ομάδα του coach Σπανού να φεύγει με τη νίκη και να προσπερνά προσωρινά τον Εργοτέλη με +2, τέσσερις μέρες πριν από το μεταξύ τους «ξεκαθάρισμα» στη Νίκαια.

ΧΑΝΙΑ (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης (76′ Σωτηράκος), Γκίνο (62′ Σουντουρά), Μπραμπίγια (62′ Δημητριάδης), Κάρλος, Βασιλόγιαννης (77′ Βρεττός), Μασένα, Διαμαντόπουλος (26′ Πλέγας).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Γκίνης, Αμπούντ-Ομάρ, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Φαζός, Τιεντσέ, Γκοτσούλιας, Ματσούκας (86′ Βλαχομήτρος), Ρόλε (75′ Μπρίτο), Πλατέλλας (75′ Πογοσιάν), Κάστρο (90+4′ Κοτσώνης).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα