Χανιά - Παναχαϊκή 0-0 (vid)

Gazzetta team
Χανιά - Παναχαϊκή 0-0 (vid)

bet365

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για Χανιά και Παναχαϊκή, που έμειναν στο 0-0, με τους Αχαιούς να μην εκμεταλλεύονται τις γκέλες Ιωνικού-Λεβαδειακού.

Προέρχονταν και οι δύο από νίκη εντός έδρας και έβλεπαν το μεταξύ τους ματς ως την ευκαιρία για το «άλμα». Ωστόσο, Χανιά και Παναχαϊκή έμειναν αμφότεροι μετέωροι, παραχωρώντας βαθμούς χωρίς σκορ στην Κρήτη (0-0).

Οι Αχαιοί είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς στο 33’, όταν από το σουτ του Πάνου η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Τσερούτι αστόχησε εξ επαφής στην επαναφορά προ κενής εστίας.

Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι τέλους κι έτσι η Παναχαϊκή δεν εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» Ιωνικού και Λεβαδειακού, μένοντας στην 4η θέση. Στο -1 από την εξάδα οι Χανιώτες.

Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης (64′ Σωτηράκος), Κάρλος (46′ Πλέγας), Δημητριάδης, Σουντουρά (46′ Μπραμπίγια), Βασιλόγιαννης, Κάσσος, Διαμαντόπουλος (67′ Διαμαντόπουλος).

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Τσερούτι (60′ Μασούρας), Λαρέα, Ανάκογλου (90+1′ Μαρκοπουλιώτης), Πατάπης, Γιούσης (90+1′ Μπελεζάκης), Πάνος, Αραβίδης, Μουστακόπουλος (73′ Μπρους), Μπάτροβιτς (90+1′ Παπαδόπουλος).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα