Χανιά - ΟΦ Ιεράπετρας 1-0: Πήραν το Κρητικό ντέρμπι οι Χανιώτες (vid)

Gazzetta team
Χανιά - ΟΦ Ιεράπετρας 1-0: Πήραν το Κρητικό ντέρμπι οι Χανιώτες (vid)

bet365

Τη νίκη με 1-0 πανηγύρισαν τα Χανιά, κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας κι έτσι έφτασαν τους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Super League 2, μετά από οκτώ αγωνιστικές

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις η ομάδων των Χανίων ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 31' για τους γηπεδούχους, όταν ο Σουντουρά πάσαρε στον Κάσσο, με τον αρχηγό των γηπεδούχων να σουτάρει στη γωνία της εστίας και τον Αθανασόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το σκηνικό στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε με τα Χανιά να ανεβάζουν ρυθμούς μετά το 60ο λεπτό του παιχνιδιού. Αρχικά στο 64' απείλησαν με τον Δημητριάδη, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Αθανασόπουλου ενώ στο στο αμέσως επόμενο λεπτό, άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Βασιλόγιαννη, μετά από κεφαλιά-πάσα του Κάσσου.

Ο ΟΦ Ιεράπετρας από την άλλη δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τους γηπεδούχους, με την μοναδική ευκαιρία για τους «ασπρόμαυρους», να σημειώνεται στο 85’ με το πλασέ του Γκίνη, να καταλήγει κόρνερ, μετά από επέμβαση του Κουτζαβασίλη.

Ετσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με αποτέλεσμα τα Χανιά να φτάνουν τους 10 βαθμούς στην όγδοη θέση ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας, έμεινε δεύτερος από το τέλος με μόλις τρεις βαθμούς.

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης (83’ Σωτηράκος), Πλέγας (56’ Κάρλος), ,Μπραμπίγια (76’ Καρτσαμπάς), Δημητριάδης, Σουντουρά (46’ Βασιλόγιαννης), Κάσσος, Διαμαντόπουλος (76’ Βρεττός).

ΟΦΙ (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Μασουέρο, Σμίλτος, Περδίκης, Χιντζίδης (58’ Φουάσης), Λεμονής, Τεγούσης (70’ Χατζηπιρπιρίδης), Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα, Κούστα.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα