Απόλλων Λάρισας - ΑΕ Καραϊσκάκης 3-0 (vid)

Gazzetta team
Απόλλων Λάρισας - ΑΕ Καραϊσκάκης 3-0 (vid)

bet365

Με τον Κλάους Αθανασιάδη να σκοράρει μετά από δύο χρόνια και τον Κώστα Φραντζέσκο, πλέον, στο τιμόνι, ο Απόλλων Λάρισας πάτησε το «restart» κόντρα στον Καραϊσκάκη (3-0), πετυχαίνοντας την πρώτη του φετινή νίκη και τα… πρώτα του γκολ.

Μετρούσε μόλις ένα γκολ σε πέντε αγωνιστικές, εκείνο το «buzzer-beater» στην πρεμιέρα (90+3’), που ήταν όμως… αυτογκόλ. Ωστόσο, ο Απόλλων Λάρισας τα βρήκε μαζεμένα κόντρα στον Καραϊσκάκη, χάρη στο μεγάλο του μεταγραφικό απόκτημα. Ο Στέφανος Αθανασιάδης έδωσε το σήμα της ομαδικής, αλλά και προσωπικής του αντεπίθεσης, σκόραρε έπειτα από δύο χρόνια (ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, 9 Φεβρουαρίου 2019) και άνοιξε τον δρόμο προς την πρώτη νίκη των Λαρισαίων στο 41’.

Με νέο προπονητή τον Κώστα Φραντζέσκο, αλλά τους Τσακμακίδη-Στουρνάρα στον πάγκο, οι γηπεδούχοι «έχτισαν» ιδανικά πάνω στο πρώτο γκολ και πέτυχαν το 2-0 με υπέροχο σουτ του Μπάμπη με το… καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο (46’) κι έτσι η κατάσταση απλοποιήθηκε. Ο Μπαστιάνος έβαλε το μικρό… κερασάκι στην τούρτα με λόμπα στο 78’ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0, με το οποίο ο Απόλλων ξεκόλλησε από τη θέση του ουραγού και δείχνει έτοιμος για μια καλύτερη συνέχεια. Στην αντίπερα όχθη, οι Αρτινοί παραμένουν χωρίς νίκη, με μόλις 3 βαθμούς έπειτα από έξι αγωνιστικές.

Απόλλων Λάρισας (Τσακμακίδης-Στουρνάρας): Αστράς, Λίταινας, Αθανασιάδης (84′ Νύκταρης), Γιάκος, Σκούπρας, Μόρας (84′ Γκόλιας), Μπαλογιάννης (62′ Μπαστιάνος), Καρρίκι, Μπούσης, Μπάλλας, Μπάμπης.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Αργυρίου): Σοϊλεμέζογλου, Φαν Ίπερεν (77′ Ρούνει), Τάμπας, Ρουμπανγκούκα (61′ Κλιγγόπουλος), Μπεκατώρος (27′ λ.τ Γαλεάδης), Δούμτσιος, Μαραθωνίτης (46′ Γυφτοκώστας), Θεολόγου, Παπανίκου, Δερμιτζάκης (61′ Κορέλας), Λόβριτς.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα