Απόλλων Λάρισας - Παναχαϊκή 0-3: Επέστρεψε στις νίκες με «τριάρα» και πλησίασε κορυφή (vids)

Κώστας Τόπας
Απόλλων Λάρισας - Παναχαϊκή 0-3: Επέστρεψε στις νίκες με «τριάρα» και πλησίασε κορυφή (vids)

bet365

Η Παναχαϊκή ξεπέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο του Απόλλωνα Λάρισας, καθώς έφυγε με το διπλό (0-3) από τον Κάμπο κι επέστρεψε στις νίκες. Στο -2 από την κορυφή και τον Λεβαδειακό.

Το παιχνίδι άρχισε με παράπονα από τους φιλοξενούμενους, καθώς ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χατζή στον Αποστολόπουλο αλλά ο Τσιμεντερίδης που ήταν δίπλα στη φάση και δεν είδε κάτι το αντικανονικό.

Παρ’ όλα αυτά η πίεση της Παναχαϊκής απέφερε καρπούς στο 15’. Ο Κουσκουνάς έβαλε μπροστά την ομάδα του, με τον Μουστακόπουλο να κλέβει την μπάλα στο κέντρο και να βγάζει την ασίστ στον αρχηγό των «κοκκινόμαυρων» για το 0-1.

Η ομάδα της Πάτρας διπλασίασε τα τέρματα της στο 36! Ο Γιούσης σκόραρε σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Παναχαϊκή. Ο Μουστακόπουλος ήταν αυτός ο οποίος έκλεψε και πάλι την μπάλα, στη συνέχεια έδωσε στον Κουσκουνά, αυτός έβγαλε στον Γιούση και ο τελευταίος πέρασε και τον Αστρά και πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-2.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημίχρονου, ωστόσο με την έναρξη του δεύτερου μέρους η Παναχαϊκή έμεινε με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Λαρρέα. Η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας προσπάθησε να μειώσει στο σκορ αλλά ο Αθανασιάδης για κακή του τύχη σημάδεψε το δοκάρι από την άσπρη βούλα.

Tο κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κόκκας, μετά από αντεπίθεση στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα.

Το 0-3 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα κι έτσι η Παναχαϊκή επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, και μείωσε στο -2 από την κορυφή. Από την άλλη η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ούσα στην προτελευταία θέση.

Απόλλων Λάρισας (Γιάννης Μάγγος): Αστράς, Σκούπρα (77' Χατζητερζόγλου), Μόρας, Καρρίκι (46' Γκόλιας), Μπούσης, Χατζής, Μπάλλας, Νύκταρης, Τασιούλης (60' Γκουντρουμπής), Τζοβάρας (46' Παναγιώτου), Αθανασιάδης.

Παναχαϊκή (Νίκος Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πλιάτσικας, Λαρέα, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος (46' Μπρους), Ανάκογλου, Γιούσης (80' Κόκας), Μπάτροβιτς (49' Πατάπης), Αραβίδης (66' Μαρκοπουλιώτης), Κουσκουνάς.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα