Μπιλ Πάπας για Ξάνθη: «Θα δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε στη Super League»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μπιλ Πάπας για Ξάνθη: «Θα δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε στη Super League»

bet365

Ο νέος ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Μπιλ Πάπας αναφέρθηκε στους στόχους που θέτει στον ακριτικό σύλλογο, αλλά και την επιλογή του Τόνι Πόποβιτς για τον πάγκο.

Λίγα 24ωρα προτού επισημοποιηθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και επίσημα η μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών της Ξάνθης στον Μπιλ Πάπας, ο ομογενής επιχειρηματίας μίλησε στην αυστραλιανή ιστοσελίδα sport.optus για το πλάνο που εκπονεί στην ακριτική ομάδα.

«Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που έχω παρακολουθήσει με ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό. Είμαι περήφανος που θα γίνω πρόεδρος αυτού του ιστορικού συλλόγου και προσβλέπουμε σε ένα συναρπαστικό μέλλον. Είμαστε απογοητευμένοι που ο σύλλογος υποβιβάστηκε και θα παίξει στο Super League 2 για πρώτη φορά στην ιστορία του, όμως είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε στην Super League.

Εργαζόμαστε επιμελώς για να χτίσουμε νέα θεμέλια για τον σύλλογο που έχει πλούσια ιστορία και πολύ παθιασμένη και υπερήφανη βάση φιλάθλων. Αυτή είναι μια νέα αρχή για τον σύλλογο. Περιμένω πως και πως να ξεκινήσει η σεζόν και να είμαι με τους φιλάθλους μας μαζί στο γήπεδο μας», τόνισε αρχικά.

Ο Μπιλ Πάπας αναφέρθηκε επίσης στο νέο προπονητή της Ξάνθη, Τόνι Πόποβιτς, το όνομα του οποίου είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr.

«Μου δίνει μεγάλη χαρά να ανακοινώσω ότι ο Τόνι Πόποβιτς έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο. Ο Τόνι ήταν επαγγελματίας και ενθουσιώδης καθ’ όλη τη διάρκεια των συζητήσεών μας και τον υποστηρίζουμε πλήρως αυτόν και τους παίκτες, καθώς χτίζουμε σε γερές βάσεις ένα λαμπρό μέλλον για τον σύλλογο».

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα