Ξάνθη: Με Τόνι Πόποβιτς προπονητή και Άρθουρ Ντίλες η επόμενη μέρα!

Ξάνθη: Με Τόνι Πόποβιτς προπονητή και Άρθουρ Ντίλες η επόμενη μέρα!

bet365

Ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί στα μπαράζ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ο νέος ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Μπιλ Πάπας θέλει να φέρει στην ακριτική ομάδα τον νυν τεχνικό της Περθ Γκλόρι Τόνι Πόποβιτς με βοηθό τον Ελληνοαυστραλό, Άρθουρ Ντίλες που παραιτήθηκε σήμερα (26/8) από την Γουέστερν Σίντνεϊ Γουόντερερς.

Η Ξάνθη δίνει μάχη για την επιβίωση της στη Super League κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης με αποψιλωμένο ρόστερ, την στιγμή που ο ομογενής επιχειρηματίας και πρόεδρος της Σίντνεϊ Ολίμπικ, Μπιλ Πάπας κατέθεσε φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να πάρει άμεσα τα ηνία της ακριτικής ΠΑΕ.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως ο Πάπας (Βασίλης Παπαδημητρίου) εργάζεται πυρετωδώς για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Μάλιστα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Τόνι Πόποβιτς να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ακόμα και εάν υποβιβαστεί στη Football League. O παλαίμαχος σέντερ μπακ (έχει καταγράψει 58 συμμετοχές στην εθνική Αυστραλίας) θεωρείται από τους κορυφαίους προπονητές στην Ωκεανία. Από το 2018 εργάζεται στην Περθ Γκλόρι, ενώ έχει περάσει και από την τουρκική Καραμπούκσπορ. Επίσης την σεζόν 2011/12 ήταν ασίσταντ στην Κρίσταλ Πάλας.

Άμεσος συνεργάτης του Πόποβιτς, αναμένεται να είναι ο Άρθουρ Ντίλες, ο οποίος μόλις σήμερα (26/8) αποχώρησε από την Γουέστερν Σίντνεϊ Γουόντερερς όπου κατείχε το πόστο του υπεύθυνου των ακαδημιών έχοντας παρουσιάσει αξιόλογο έργο. Αξίζει να σημειωθεί πως και για τις ακαδημίες της Ξάνθης έχει προταθεί προπονητής από την Αυστραλία με αξιόλογο βιογραφικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα